به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،امروزه فناوري اطلاعات و ارتباطات به طور وسيعي در جامعه گسترش پيدا كرده و با تمامي جنبه هاي زندگي تلفيق
شده است، اينترنت مانند هزاران ابزار مدرن ديگر مي تواند در جهت مثبت يا منفي به كار گرفته شود.
يكي ازجنبه هاي تاثيرات اجتماعي استفاده از اینترنت در جهت منفی، اشاعه مسائل غيراخلاقي، تصاوير مستهجن و ديگر اطلاعات مضر و منحرف كننده است. در يك بررسي كلي مي توان دريافت كه موضوعات شهواني و هرزه نگاري در اينترنت فراوان و اغلب آزاد است. مطالعه اي كه در سال 1999 در غرب صورت گرفت نشان داد كه 31 درصد از كاربران اينترنت سايت هايي را رصد می کردند كه مختص به مسائل غيراخلاقي بوده است.
از آنجایی که كامپيوتر يك سرگرمي محبوب براي كودكان و نوجوانان است،فرزندان مان بیشتر در خطر انحراف اینترنتی هستند.
نوجواناني كه در سن بلوغ هستند بطور طبيعي علاقه مند به مسائل جنسي و صحبت كردن در مورد آن هستند بنابراين آنها در چت روم هايي كه در دسترسشان است با غارت گران و متجاوزان جنسي كه آن ها را نمي شناسند هم صحبت مي شوند. در چت روم متجاوز جنسي هويتش را جعل مي كند و براي طعمه نقش بازي مي كند تا به تدريج و آرام آرام اعتمادش را جلب كرده و با او صميمي شود و در نتیجه آثار جبران ناپذیری به فرد و تبعا به جامعه وارد خواهد کرد.
خوشبختانه ایران از همان ابتدا با فیلتر کردن چنین سایت هایی سعی در جلوگیری از اثرات مخرب این گونه سایت ها بر روی جامعه داشته است و همیشه اثرات مخرب آن را یادآور شده است.
کشور های غربی همیشه با دم زدن از شعار آزادی،فیلترینگ اینگونه سایت ها را به باد مسخره می گرفتند و به این عمل انگ کوته فکری و محدودیت آزادی می زدند،حال آن که این کشورها پس از مواجهه با اثرات مخرب این گونه سایت ها کم کم شروع به فیلترینگ و حذف آن ها کرده اند.
چندی پیش ممنوعیت استفاده از سایت های مستهجن در انگلیس در تمام رسانه ها خبر ساز شد،دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس با تاکید بر اثار مخرب این گونه سایت ها دستور قطع و حذف آنها را از روی شبکه های اینترنتی انگلیس داد.
وی در این باره گفت: امروزه حمله ای خاموش به بچه های بی گناه ما در راه است و من می خواهم با آن مبارزه کنم.
نخست وزیر انگلیس افزود: باید بچه های مان را حفظ کنیم و باید به صورت دیفالت دسترسی به سایتهای مستهجن فیلتر شده و محدود شوند.
چند روز بعد کشور هند با حذف و مسدود کردن صدها وب سایت پورنو اقدام به جلوگیری از گسترش فساد در سطح جامعه کرد و این کار در یک کشور دموکراتیک بازخوردهای فراوانی در پی داشت.
به گفته Kaul،سخنگوی دپارتمان مخابرات هند، 578 وب سایت مستهجن ملزم به حذف از روی اینترنت شدند.
وی گفت: دسترسی آزاد و مجانی به وب سایت های مستهجن بررسی می شود چون ما نمی خواهیم که اینگونه وب سایت ها انگل جامعه شوند.
دولت هند در تاریخ 31 جولای با لیست کردن نام سایت های مستهجن و مخرب در 17 صفحه دستور فیلتر شدن آن ها و ایجاد سایت های اخلاقی را به جای آن داد.
پس از صدور این بیانیه دیوان عالی هند آن را رد و اظهار کرد،هند یک کشور دموکراسی است و اشخاص باید برای دسترسی به این سایت ها آزاد باشند.
با این وجود چندین سایت در این کشور فیلتر و ممنوع شد و کاربران پس از تلاش برای ورود به این سایت ها با پیام دسترسی ممنوع مواجه می شوند.در پی این ماجرا هشتگ هایی در توئیتر تحت عنوان pornban# شکل گرفت.
این در حالی است که از یک طرف این گونه کشورها بدون فکر کردن به تبعات ازدواج همجنسگرایی،آن را آزاد می کنند غافل از اینکه این امر می تواند اثرات مخرب و جبران ناپذیری تری بر روی جامعه داشته باشد.
گزارش:شکوه نیروبخش
انتهای پیام/
ولی اومده یه سایت های دیگه ای که نیاز انسان است هم فیلتر کرده این اصلا درست نیست