به گزارش گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ مهندس رجبلو افزود: سطح زیر کشت اراضی شیبدار این شهرستان 579 هکتار است که 400 هکتار آن گردو کشت شده است.
وی اظهارکرد:پیش بینی می شود 1100 تن گردو از سطح باغ های شیبداراین شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامیان تصریح کرد:کشت درختان گردو از زمانهای گذشته در شهرستان رامیان و به ویژه روستاهای کوهپایه این شهرستان مرسوم بوده است و مردم این منطقه با برداشت این محصول با آن امرار معاش کرده و برای خود منبع درآمدی را ایجاد میکنند.
وی میزان برداشت سالانه محصول گردو بطور متوسط پنج تن در هکتار عنوان کرد و گفت:زمان برداشت گردو از نیمه دوم شهریورماه آغازو تا نیمه اول مهر ادامه دارد.
رجبلو ، شاخص برداشت گردو را ترک خوردن 80 درصد پوست گردو و قهوه ای شدن بافت بین دو نیمکره به نحوی که پوست آن به راحتی جدا شود بیان کرد.
این میوه مغزدار یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا3 است و امروز نیز در بازار کشورمان، این محصول جزو پرفروشترین انواع خشکبار و البته گرانترین آنهاست.
انتهای پیام/ی