استاندارد ملی باقلوای سنتی قزوین تدوین شد

مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی ، هدف از تدوین این استاندارد را تعیین ویژگی ها، نوع مواد اولیه ، روش های آزمون ، نشانه گذاری و بسته بندی باقلوای سنتی قزوین دانست

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک‌هزار و چهارصد و سی و نهمین اجلاسیه کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی ، استاندارد ملی با عنوان" باقلوای سنتی قزوین-ویژگی ها و روش های آزمون" تدوین شد.

آزیتا خضرایی ، مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی ، هدف از تدوین این استاندارد را تعیین ویژگی ها، نوع مواد اولیه ، روش های آزمون ، نشانه گذاری و بسته بندی باقلوای سنتی قزوین دانست و گفت : استانداردسازی این گونه فرآورده های غذایی بومی کشور می تواند در ایجاد رقابت ، افزایش کیفیت و توسعه صادرات موثر باشد.

گفتنی است : نسخه نهایی این استاندارد به زودی بر روی همین پایگاه اطلاع رسانی ( www.isiri.org ) برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار