به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه کم آبی نخستین مشکلی است که با علائم مختلفی مانند سردرد وسرگیجه وگرمازدگی گریبانمان را می گیرد گفت:با بالا رفتن دما بهتر است تغییرهایی را درعادت غذایی مان بدهیم ،وعده های غذایی را سبک میل کنید به خصوص در وعده صبحانه میوه را نیز بگنجانید.
شازده احمدی با اشاره به اینکه در میان آبمیوه های سنتی آب لیمو را فراموش نکنید افزود:نوشیدن یک لیوان شربت آب لیمو همراه خاک شیر به رفع کم آبی کمک می کند خوردن خاک شیر وشربت لیمو بهترین نوشیدنی برای جلو گیری از گرمازدگی است.
وی تصریح کرد :نوشیدنی های کافین دار مانند چای وقهوه ادرار آور است وموجب از دست رفتن آب بدن می شود وخوردن آن در فصل تابستان توصیه نمی شود زیرا کاهش مایعات در بدن موجب گرمازدگی می شود.
این متخصص تغذیه گفت:بررسی ها نشان داده است آب خنک بیشتر از آب یخ به رفع تشنگی کمک می کند ونیز آبدوغ خیار املاح از دست رفته را جبران می کند لذا برای جبران نمک از دست رفته بدن مصرف کمی نمک همراه آبدوغ خیار بد نیست.
شازده احمدی افزود:خوردن سالاد با غذای اصلی ،به خصوص کاهو ،خیار وگوجه فرنگی ،ماست ودوغ به دلیل طبیعت سرد بسیار توصیه می شود.
بگفته وی از خوردن مواد غذایی که قند بالایی دارند خودداری کنید ،همچنین خوردن مرکبات میوه های سبز نظیر ،پرتغال،کیوی وانواع توت،کلم وگوجه فرنگی تاکید می شود.
انتهای پیام/پ