برای رفع تشنگی از هندوانه، خربزه، میوه و خاکشیر می‌توان استفاده کرد.

سید‌مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: برای رفع تشنگی در فصل تابستان می‌توان از هندوانه، خربزه، میوه، خاکشیر و... استفاده کرد.

وی در ادامه افزود: استفاده از موارد فوق به دلیل اینکه از مایعات هستند مفید است اما این دلیل نمی‌شود نوشابه که از مایعات است برای رفع تشنگی مناسب باشد.

این متخصص تغذیه گفت: غذاهایی که باعث بوجود آمدن تشنگی در فرد می‌شود مانند: غذاهای پروتئین‌دار و چربی‌دار هستند.

این متخصص تغذیه گفت: غذاهای چربی‌دار شامل: کله پاچه، قورمه‌سبزی و... که باعث تشنگی در افراد می‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.