عضو حزب کارگزاران با بیان اینکه دولت آمریکا می‌خواهد با شعار و رجزخوانی، ابزار لابی اسرائیل را ناکارآمد کند، گفت: شعارها و رجزخوانی مقامات آمریکایی برای اغنای افکار عمومی داخلی این کشور است.

یداالله طاهرنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با رجزخوانی‌های مقامات آمریکایی اظهار داشت: رجزخوانی آمریکا مصرف داخلی داشته و تلاش دارد تا فشار کنگره را کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: اوباما در جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای با ایران، با فشار سنگینی از سوی رژیم صیونیستی و کنگره مواجه شده است چرا که این رژیم در اکثریت جمهوری خواهان کنگره نفوذ زیادی داشته و می‌خواهد مذاکرات با ایران را کنترل کند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه آنها از ابتدا با مذاکره، توافق و حل مسئله هسته‌ای ایران موافق نبودند، گفت: طبیعی است که دولت آمریکا با توجه به اینکه اکثریت اعضای کنگره را به عنوان نمایندگان همسو با خود ندارد و همچنین آسیب‌پذیری بالای آن،  تلاش کند تا از این طریق، افکار عمومی را با خود همراه کند.

طاهرنژاد تصریح کرد: دولت آمریکا می‌خواهد با شعار و رجزخوانی، به فرموده مقام معظم رهبری لاف بزند تا ابزار لابی اسرائیل را ناکارآمد کند.

وی با بیان اینکه شعارها و رجزخوانی مقامات آمریکایی برای اغنای افکار عمومی داخلی‌ در این کشور است، افزود: ادعاها و رجزخوانی های آمریکایی‌ها با آن چیزی که در متن جمع‌بندی مذاکرات هسته ای آمده متفاوت و در تناقض است البته باید صبر کنیم تا جمع‌بندی اجرایی شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، باراک اوباما رئيس‌جمهور امريكا يك روز پس از پايان مذاكرات هسته‌ای ايران و 1+5 در وين، ايران را تهديد نظامی كرد و گفت: ما مي‌توانيم اگر بخواهيم ارتش آنها را از بين ببريم.

خبرگزاری "اسپوتنیک" هم اظهارات دیگری از جان کری وزیر خارجه آمریکا را بازتاب داده که وی در آن از توافق به دست آمده با ایران دفاع کرده و آن را برای «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای» کافی دانسته است.

کری تأکید کرده که ایران همچنان یک رقیب برای آمریکا ‌خواهد ماند و امضای توافقنامه وین به معنای تبدیل شدن این کشور به یک شریک نیست.

وی با تأکید بر اینکه پس از امضای توافق بر سر برنامه هسته ای ایران، دو کشور به شرکای جدید تبدیل نشده اند، خاطرنشان کرده است: ما همچنان رقیب یکدیگر هستیم، زیرا دیدگاه های یکسانی نداریم و دچار توهم هم نیستیم.

وزیر خارجه آمریکا همچنین با بیان اینکه پس از توافق اخیر هسته ای با ایران، رژیم اسرائیل امنیت بیشتری خواهد داشت، گفته که اوباما حاضر بود کارهای بیشتری را نیز برای رفع نگرانی های این رژیم انجام دهد.

اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا هم در همین زمینه اظهار داشته است: آمریکا گزینه نظامی علیه ایران را همچنان حفظ کرده است.

به گفته کارتر، توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 مانع از آن نمی شود که پنتاگون گزینه ای نظامی ‌برای جلوگیری از دست یافتن تهران به بمب هسته ای حفظ نکند.

وی همچنین مدعی شده که یکی از دلایلی که نشان می دهد جمع‌بندی وین، جمع‌بندی خوبی است، این است که در صورت تلاش ایران برای برخورداری از بمب اتمی، به هیچ وجه مانع از ‌ ماندن گزینه نظامی امریکا ‌روی میز نخواهد شد.

کارتر همچنین تاکید کرده است: آمریکا به تعمیق همکاری‌های نظامی با متحدان سنتی اش، مانند اسرائیل و عربستان سعودی ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار