هزار قطعه جوجه مرغ بومی با هدف اصلاح نژادی از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان توليد شده است.

به گزارش حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سرپرست مديريت امور طيور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: جوجه‌ريزی مرغ بومی به مراکز پرورش منتقل شده است.

زهرا فیضی افزود: از مجموع 45 میلیون قطعه مرغ بومی کشور 5 میلیون قطعه آن در استان اصفهان تولید می شودکه سالانه از جمعیت مرغ بومی این استان 15 هزار تن تخم مرغ و 5 هزارتن گوشت سفید تولید می‌شود.

وی گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال یک میلیون قطعه جوجه یک روزه بومی در استان اصفهان تولید و روانه بازار شود.

سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: پارسال در استان اصفهان 800هزار قطعه مرغ بومی تولید شد.

استان اصفهان رتبه نخست تولید جوجه یکروزه بومی را در کشور دارد و آذربایجان غربی و مازندران در جایگاه‌های دوم و سوم قرار دارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار