اعضای هیات انتخاب و داوری بخش عکس نخستین جشنواره ملی فیلم وعکس مادر معرفی شدند.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم و عکس مادر، دکتر شهاب الدین عادل، گوهر دشتی و فرزاد هاشمی به عنوان اعضای هیات انتخاب و داوری بخش عکس جشنواره فیلم و عکس مادر معرفی شدند.

دکتر شهاب الدین عادل
دکتر شهاب الدین عادل در سال 1333 در شهر دزفول به دنيا آمد. وی داراي ليسانس كارگرداني تلويزيون و سينما از دانشكده هنرهاي دراماتيك، فوق‌ليسانس مطالعات و پژوهش هنر و دكتراي پژوهش هنر از دانشگاه هنر است. دكتر عادل فعاليت‌هاي نوشتاري خود را با ترجمه و تأليف مقالات سينمايي در نشريات هنرهاي زيبا، هنرنامه، ويژه‌هاي همشهري در جشنواره فيلم فجر و فصلنامه سينمايي فارابي آغاز كرد و همزمان به نگارش پژوهش‌هاي سينمايي براي برنامه‌هاي تلويزيوني و مراكز تحقيقاتي سينما روي آورد. وي سپس به نشر مجموعه مقالات سينمايي «سينما – آيينه زمان 1» و «سينما – آيينه زمان 2» پرداخت و در ادامه، كتاب‌هاي فاشيزم در سينما (درباره سينماي آلمان نازي)، سينماي قوم پژوهي (درباره سينماي مستند مردم‌نگاري) و عكاسي صحنه فيلم را به رشته تحرير درآورد.

در زمينه‌ توليد آثار هنري نيز شش قسمت فيلم مستند درباره‌ «تاريخ جُندي شاپور» (1370) را براي شبكه يك سيما به مرحله توليد درآورد و سپس به تدوين تله تئاتر‌هاي تلويزيوني براي شبكه چهار پرداخت. پس از آن هم به دليل تدريس در رشته تخصصي عكاسي پُرتره، به برگزاري نمايشگاه‌هاي پُرتره نظير: گبه در فرهنگسرای ارسباران، نقش خورشید در نیاوران، عکسی به عکس، انعکاس، غریبانه، قاب خیال، بافته گبه، 110 چهره سینمای ایران در پردیس ملت و نمایشگاه گروهی انجمن سینمای ایران در فرهنگسرای قصر. علاوه بر اين، وي عضو هيأت مؤسس انجمن عكاسان سينماي ايران و عكاس صحنه فيلم‌هايي همچون: باشو غريبه‌ كوچك، بازمانده، دختري با كفش‌هاي كتاني، شوكران، دختران خورشيد و گاو‌خوني بوده‌است. ضمن اينكه در ادوار مختلف، داوري جشنواره‌هاي گوناگون چون: رشد، دانشجويي، ستايش، كيش، دفاع مقدس و جشن خانه سينما در حوزه‌هاي مختلف «فيلم مستند» و «عكاسي» را برعهده داشته‌است. در خردادماه 94 از وی به عنوان عکاس و پژوهشگر برگزییده انجمن عکاسان سینمای ایران و خانه سینما در فرهنگسرای قصر تقدیر شد.

گوهر دشتی
گوهر دشتی متولد 1359 در اهواز و دارای فوق لیسانس  و لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر تهران است. وی مدرس عکاسی در دانشگاه الزهرا تهران و همچنین مدرس عکاسی در دانشگاه هنر تهران  بوده است. آثار وی تا کنون در موزه های مختلفی از جمله موزه لوور در شهر لنز فرانسه، موزه سن خوزه امریکا، موزه هنر تامپره فنلاند، موزه مارت ایتالیا، موزه ملی هنرهای زیبای تایچونگ، موزه هنر شارجه، موزه هنرهای معاصر تهران و مرکز فرهنگی اسلامی پاریس به نمایش درآمده است و عکس هایش جزو کلکسیون دائمی در موزه های ویکتوریا و آلبرت لندن، موزه هنرهای زیبای بوستون آمریکا، موزه موری شهر توکیو ژاپن و موزه نلسون آتکینز شهر کانزاس آمریکا نگهداری می‌شوند.

فرزاد هاشمی
فرزاد هاشمی متولد سال 1339 در تهران است. وی دانش آموخته مهندس معماری  و فعاليت عكاسي وی همزمان با وقايع انقلاب ۱۳۵۷ آغاز شده است. هاشمی موسس و مدیر مسئول مجله عکس از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ را بر عهده داشته است ضمن اینکه موسس و مدیر آژانس عکس صفیر نیز بوده است. هاشمی همچنین سوابقی هم در صدا و سیما داشته است.وی علاوه بر این داور چندین نمایشگاه و دو سالانه عکس داخلی و بین المللی را بر عهده داشته است. وی همچنن مدير موسسه فرهنگي «سرزمين زيباي من»، شركت صنايع فرهنگي ايران، انتشارات سفيران و آژانس عكس صفير را در کارنامه هنری خود دارد. از فرزاد هاشمی در سومین جشنواره ملی عکس تقدیر به عمل آمد.هاشمی همچنین عضو هیات موسس و هیات مدیره انجمن عکاسان ایران و رئیس انجمن عکاسان ایران نیز بوده است.

«نخستین جشنواه فیلم و عکس مادر به دبیری فاطمه گودرزی مردادماه در تهران برگزار می شود.»



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار