وی افزود: به دلیل آنکه بیمهها بیشترین کاربرد لیزر را در زمینه پوست، زیبایی و برداشتن خال میدانند از طرف دیگر جراحی را به عنوان جایگزین کاربرد درمانی لیزر میشناسند،رغبتی به تحت پوشش بردن آن ندارند.
رئیس انجمن پزشکی لیزری ایران با اشاره به شناخته نشدن کاربرد درمانی لیزر بیان کرد: به دلیل آنکه هیچ مدرکی در زمینه پزشکی لیزری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود ندارد به کار تحقیقاتی ملی در این زمینه پرداختیم. در این تحقیق آموزش لیزر تدوین میشود که با تدوین این تحقیق خط قرمزها در زمینه لیزر تعیین خواهد شد و به این وسیله بسیاری از مسائلی که به دلیل آشفته بازار پزشکی لیزری به وجود آمده است، برطرف میشود.
رئیس انجمن پزشکی لیزری با اشاره به کاربردهای دیگر لیزر تصریح کرد: لیزر تراپی نیز برای بهبود زخمها به کار میرود و افرادی که باید، برای آنها این شیوه درمانی به کار برود به پوشش بیمهای لیزر تراپی نیاز دارند.
رئیس انجمن پزشکی لیزری ایران ادامه داد: برخی انواع لیزر را می توان در درمان بیماری سرطان به کاربرد اما به دلیل ناشناخته بودن آن نسبت به شیمی درمانی، نقش پررنگی دردرمان این بیماریها ایفا نمی کند، از طرف دیگر تحت پوشش بیمه بردن این خدمات به قدرت زیادی برای متقاعد کردن بیمهها نیاز دارد، در حالی که هم اکنون برای پوشش بیمهای درمانهای روتین نیز مشکل داریم و این ناشناخته بودن مشکل اصلی پزشکی لیزری محسوب میشود.
انتهای پیام/