رئیس پلیس فتا استان بوشهر از دستگیری یک هکر حرفه ای در یکی از جزایر جنوبی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران،سرهنگ پورسعید رئیس پلیس فتا استان بوشهر با اشاره به نفوذ اینترنت در زندگی مردم،گفت: از مجموع جمعیت بیش از هفت میلیاردی جهان بیش از دو میلیارد و 600 میلیون نفر کاربر در سطح جهان از اینترنت استفاده می کنند.

سرهنگ داریوش پورسعید رتبه ایران را به لحاظ استفاده از اینترنت در جهان سیزدهم و در خاورمیانه اول عنوان کرد و افزود: بیش از 42 میلیون نفر کاربر در کشور از اینترنت استفاده می کنند و در استان بوشهر نیز با توجه به جمعیت بیش از یک میلیون نفری آن حدود 400 هزار نفر معادل 47 درصد جمعیت استان از اینترنت استفاده می کنند.

وی در تشریح عملکرد پلیس فتای استان بوشهر اظهارداشت:آمار جرایم سایبری در استان بوشهر افزایش داشته که منجر به کشف 97 درصدی پرونده ها شده است.

پور سعید در ادامه افزود: از مجموع این پرونده ها، 23 عنوان مجرمان مختلف سایبری و بیشتر آنها مربوط به برداشت های غیر مجاز و نشر اکاذیب بوده و از این آمار 15 درصد مربوط به بانوان است.

پورسعید با بیان اینکه در سال جاری 20 درصد افزایش جرایم سایبری را در استان داشته ایم گفت: یکی از دلایل آن گسترش روز افزون کاربران در استفاده از فضای مجازی و خدمات اینترنت است و دلیل دیگر آن عدم توجه کاربران به هشدارهای پلیس فتا است که این در این خصوص رسانه ها باید در آگاهی سازی مردم کمک کنند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر در ادامه از دستگیری یک هکر حرفه ای در یکی از جزایر جنوبی کشور خبر داد و گفت: با توجه شکایت های متعددی که صورت گرفت نسبت به اینکه در برخی از شبکه های اجتماعی موبایلی پیام هایی از جانب فرد به صورت خودکار برای دوستان و آشنایانشان مبنی بر ارسال مشخصات شماره کارت های عابر بانک صورت می گیرد و در پی آن برداشت هایی از حساب افراد انجام می شود، پلیس فتا پیگیری های جدی را در این خصوص انجام داد.

وی در تشریح این ماجرا گفت: فردی از طریق شماره تلفن افراد به گونه ای وارد شبکه های اجتماعی و حساب کاربری آنها می شده است و از این طریق از طرف آنها پیام هایی را به دوستانشان مبنی بر ارسال مشخصات کارت های عابربانک آنها ارسال می کرده و سپس برداشت هایی از حساب بانکی آنان به عمل می آورده است.

پورسعید اضافه کرد: پس از شکایات مردم دستور رسیدگی به این پرونده صادر شد و نیز متعاقب آن تیمی تشکیل شد تا این مساله را مورد بررسی قرار دهد و تحقیقاتی به عمل آمد و مشخص شد که شماره مد نظر در یکی از جزیره های جنوب کشور فعال است. در تحقیقات اولیه احتمال داده شده که این تخلف از جانب یک گروه و با پنج شماره تلفن باشد اما پس از بررسی های به عمل آمده مشخص شد که این شماره ها و آدرس ها مربوط به یک فرد است.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر ادامه داد: پس از تحقیقات میدانی و حضور تیمی از پلیس فتا در جزیره و با بررسی های به عمل آمده سرانجام پس از 48 ساعت از حضور این تیم در جزیره،این هکر درحال انجام کارهای خرابکارانه خود دستگیر شد.

وی گفت: پس از اعتراف فرد دستگیر شده مشخص شد که این شخص 21 سال دارد و در یکی از جزایر جنوب کشور به پدر خود در شغل صیادی کمک می کند و تحصیلات آن تا مقطع راهنمایی بیشتر نبوده است و تنها اوقات فراغت خود را برای انجام این جرایم اختصاص می داده است.

سرهنگ پورسعید بیان داشت: فرد دستگیر شده همچنین به هک بیش از 100 مودم اینترنت در محله خود اعتراف کرد و نیز مدارک شناسایی بسیاری از مردم را هم در رایانه خود از طریق رمزگشایی این شبکه های اجتماعی به دست آورده بود.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر در پایان ضمن توصیه به مردم نسبت به این پدیده، نسبت به استفاده از وسایل الکترونیکی و خطرات آن هشدار داد.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.