به گزارش
حوزه نفت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، سعید اکبری در توضیح بیشتر در این باره، اظهار کرد: متخصصان، کارشناسان و کارکنان این مدیریت در این مدت توانستند با هماهنگی و همکاری واحدهای متقاضی ١٥ حلقه چاه نفت و گاز را با بیش از ٣١ هزارو ٥١٧ متر تکمیل و در مدار تولید قرار دهند.
وی با بیان اینکه چاههای پیش گفته با ٢٧ روز جلوافتادگی نسبت به برنامه پیش بینی شده، افزود: حوزه عملیاتی این مدیریت هم اکنون استانهای خوزستان، ایلام، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد و پروژه های حفاری گسترده است.
اکبری گفت: این چاهها برای شرکت های مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، مهندسی و توسعه نفت و پروژه های کلید در دست حفاری و تکمیل شده است.
مدیر عملیات حفاری خشکی یک شرکت ملی حفاری ایران دستگاههای حفاری این مدیریت را از نوع سنگین و فوق سنگین برشمرد و اظهار کرد: هم اکنون تعداد ٢٤ دستگاه حفاری در این مدیریت در حفاری چاههای توسعه ای و اکتشافی به کارگیری شده است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده افزایش یک دستگاه جدید سنگین در دستور کار قرار دارد.
وی افزایش راندمان کار و بهره وری، پاسخگویی به نیاز واحدهای متقاضی، مشتری مداری ، افزایش ضریب ایمنی و کار بر اساس برنامه تدوین شده را از شاخصهای اصلی امسال مدیریت عملیات خشکی یک عنوان کرد.
ناوگان عملیاتی شرکت ملی حفاری ایران با داشتن ٤ مدیریت عملیات حفاری خشکی ١ ، ٢ ، ٣ و مدیریت عملیات دریا راهبری ٧٤ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین را بر عهده دارد.
انتهای پیام/