به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران علی اکبر حسنیان تولید متوسط سویا در هر هکتار را دو هزار و ۵۰۰ کیلوگرم عنوان کرد و یادآور شد: بیشتر ارقام کشت شده در این شهرستان بذور ۱۷و ویلیامز است.
وی افزود: زراعت سویا با متوسط مصرف ۱۲۰ الی ۱۴۰ کیلوگرم بذر در هکتار ضمن مصرف کم آب باعث بهبود خاک و تولید پایداری زراعت بعدی می شود و چندین سال متوالی قابل کشت در یک زمین زراعی است.
مدیر جهاد کشاورزی پارس آباد همچنین با تاکید بر اینکه نیاز آبی این زراعت در یک سال زراعی هفت هزار متر مکعب است، در خصوص ارزش غذایی سویا تصریح کرد: دانه سویا محتوی ویتامین E است که روی سلامت پوست و مو اثر دارد و از کم خونی جلوگیری می کند.
انتهای پیام/گ