وی در ادامه افزود: با طی کردن یکسری مراحل این کار انجام میشود، و حتی PCT نیز کمک میکند تا تسهیلاتی برای بعضی از کشورها از طریق کارگزاران ثبت و فراهم شود.
ضرغام خاطرنشان کرد: بیشتر فعالیتهای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران نظیر دیگر بنیادهای علم دنیا است و با استفاده از تجربههای علمی کرسیهای پژوهشی را فراهم کردیم که به دانشمندان ایرانی داخل و یا تیمهای تحقیقاتی که دارای برنامههای راهبردی در جهت رفع معضلات کشور باشند، تعلق میگیرد.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تصریح کرد: در دنیا هیچ کار علمی و پژوهشی انجام نمیشود مگر اینکه خروجی آن به گسترش مرزهای دانش منجر شود و یا نتایج حاصل از آن به توسعه اقتصاد و رفاه جامعه کمک کند.
ضرغام بیان کرد: 37 درصد از داراییهای فکری نصیب آمریکاست و 25 درصد از این داراییها سهم ژاپن، آلمان، فرانسه و انگلستان است؛ کشورهایی که از دارایی فکری بیشتری برخوردار هستند توسعه اقتصادی بیشتری خواهند داشت.
وی تاکید کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از طرحهای علمی در مراکز علمی پشتیبانی میکند و بخشی از هزینههای آنها را پرداخت خواهد کرد.
رئیس صندوق حامیت از پژوهشگران و فناوران عنوان کرد: صاحبان ایدههای پژروهشی به مدت دو دوره پنج ساله از حمایتهای صندوق بهرهمند میشوند که برای پنج سال دوم باید یک همکار خارجی معرفی کنند، ضمن آنکه در مدت دوره دوم محقق دکتری میتواند داشته باشد که حقوق یک تا دو سال این محققان از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران پرداخت میشود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: گفتنی است تا کنون 38 اختراع که مربوط به داراییهای فکری کشورمان است با حمایت صندوق در خارج از کشور به ویژه در آمریکا به ثبت رسیده و 76 اختراع در مراحل ثبت قرار دارد که با توجه به افزایش کارگزاران و عضویت آنها در PCT ثبت آنها در 150 کشور دنیا امکان پذیز است.
انتهای پیام/