مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از افزایش اقدامات اجرایی طرحهای شاخص و بارز این مدیریت در سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، کامران یوسفی راد در حاشیه کارگاه آموزشی منطقه ای طرح پهنه بندی روستاها در مجتمع شهید کسائی تبریز با اعلام این که در سال گذشته به بخش آب وخاک آذربایجان شرقی 481 میلیارد ریال اختصاص یافته بود گفت: اقدامات اجرایی طرحهای شاخص و بارز مدیریت آب و خاک و امور مهندسی در سال 93 نسبت به اعتبارات تخصیص یافته در مقایسه با سال 92 از افزایش چشمگیری برخوردار بوده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته جهت بهسازی کانالهای آبیاری استان 39 میلیارد و 800 میلیون ریال اختصاص یافته بود افزود: حجم عملیات انجام شده در این مدت 24 کیلومتر و با سطح پوشش 603 هکتار از اراضی بوده در صورتیکه در این زیربخش در سال قبل از آن، 5/3 کیلومتر بهسازی کانالهای آبیاری در سطح 140هکتار اراضی و با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 523 میلیون ریال صورت پذیرفته بود که شاهد افزایش 400 درصدی در رشد اعتبارات و عملکرد در این بخش بوده ایم.

یوسفی راد با اشاره به اینکه در سال گذشته، یک هزارو 225 هکتار از اراضی استان به سیستمهای آبیاری تحت فشار تجهیز شده اند افزود: اعتبارتخصیص یافته به این بخش 146میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته برای اجرای شبکه های فرعی آبیاری زهکشی از محل اعتبارات استانی 21 میلیارد ریال و از محل اعتبارات ملی در این بخش 183 میلیارد و 809 میلیون ریال تخصیص یافته بود افزود: در مجموع 3 هزار و 100 هکتار حجم عملیات انجام شده در این بخش بوده است.

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان از پوشش 30 کیلومتری انهار سنتی با اعتباری بالغ بر 925 میلیون ریال و احداث جاده های دسترسی به مزارع به طول 94 کیلومتر و با اعتبار بالغ بر 5 میلیارد و 880 میلیون ریال خبر داده و گفت: همچنین برای احیاء و مرمت قنوات از اعتبارات استانی، 6 میلیارد و 70 میلیون ریال و برای تجهیز و نوسازی اراضی سنتی 5 میلیارد و 330 میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته بود.

یوسفی راد در خاتمه با بیان اینکه در سال 93 برای تجهیز و نوسازی اراضی دشت تبریز 16 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته بود گفت: همچنین جلسات مشترکی با شرکت آب منطقه ای در مورد نحوه صدور حقابه (از آبهای سطحی) برای آبیاری تحت فشار صورت پذیرفته است که امیدواریم با عملی شدن مصوبات این جلسات حدود 200 هزار هکتار از اراضی که از آبهای سطحی بهره مند می شوند بدون چالش تحت پوشش آبیاری کم فشار و پرفشار قرار گیرند.
 
انتهای پیام/گ

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.