bبه گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، اداره گمرک چین از توقیف گوشتهای قاچاق به ارزش 3 میلیارد یوآن چین (483 میلیون دلار) خبر داد. عمر مقداری از این گوشتهای قاچاق فاسد 40 سال است.
پکن آوریل امسال (فروردین) قوانین سختگیرانهتری درباره سلامت مواد غذایی وضع کرد. این اقدام دولت چین به دلیل رسواییهای سالهای اخیر در مورد مواد غذایی در این کشور صورت گرفت. سال 2008 مصرف شیر آلوده به ملامین صنعتی جان 8 نوزاد را در این کشور گرفت.
پلیس چین از زمان وضع این قوانین تا ماه ژوئن (تیر) 21 باند قاچاق گوشت را متلاشی و بیش از صد هزار تن گوشت قاچاق را توقیف کرده است. بیشتر این گوشتهای قاچاق متعلق به کشورهای برزیل و هند بوده و از مرزهای هنگ کنگ و ویتنام وارد چین میشود.
انتهای پیام/