رادیکال‌های آزاد موادی هستند که به سلول‌ها و بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند و مانع عملکرد طبیعی آن‌ها می‌شوند.

محسن خوش‌نیت فوق تخصص غدد درون‌ریز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی باشگاه خبرنگاران گفت: رادیکال‌های آزاد موادی هستند که به سلول‌ها و بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند و مانع عملکرد طبیعی آن‌ها می‌شوند.

وی افزود: بدن در اثر مواجهه با مواد سرطان‌زا مانند هوای آلوده، دود سیگار، روغن‌های مایع حرارت دیده، غذاهای سرخ شده، کبابی و مواد غذایی حاوی نیتریت و نیترات مثل سوسیس و کالباس و... رادیکال‌های آزاد تولید می‌‌کند.

وی اذعان داشت: در اثر فعل و انفعالات بیوشیمیایی در بدن رادیکال‌های آزاد تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: هرچه غذای بیشتر و یا کالری بیشتری دریافت شود، به دلیل افزایش فعل و انفعالات شیمیایی در بدن، میزان تولید رادیکال‌های آزاد و خطر سرطان نیز افزایش خواهد یافت.

وی در پایان گفت: کاهش کالری دریافتی می‌تواند از طریق کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن، سرطان را کاهش دهد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار