وی افزود: بدن در اثر مواجهه با مواد سرطانزا مانند هوای آلوده، دود سیگار، روغنهای مایع حرارت دیده، غذاهای سرخ شده، کبابی و مواد غذایی حاوی نیتریت و نیترات مثل سوسیس و کالباس و... رادیکالهای آزاد تولید میکند.
وی اذعان داشت: در اثر فعل و انفعالات بیوشیمیایی در بدن رادیکالهای آزاد تولید میشود.
وی تصریح کرد: هرچه غذای بیشتر و یا کالری بیشتری دریافت شود، به دلیل افزایش فعل و انفعالات شیمیایی در بدن، میزان تولید رادیکالهای آزاد و خطر سرطان نیز افزایش خواهد یافت.
وی در پایان گفت: کاهش کالری دریافتی میتواند از طریق کاهش رادیکالهای آزاد در بدن، سرطان را کاهش دهد.
انتهای پیام/