به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛
این فارغ التحصیلان دندانپزشکی که برای تحصیل به کشورهای خارجی مانند فیلیپین رفتهاند از روند طولانی و سختگیرانه وزارت بهداشت برای صدور مجوز فعالیت آنها گله دارند. آنها میگویند حقشان ضایع شده و از طرفی مسئولان وزارت بهداشت نیز از سطح پایین آموزشی این دانشگاهها میگویند؛ مراکزی که به قول دانشجویان قبلاً مورد تأیید بودند.
برخی از این دانشآموختگان معتقدند در دوره تحصیلیشان، دانشجویان پس از دفاع از پایاننامه فارغ التحصیل میشدند در حالی که پس از 5 ماه فارغ التحصیلی، وزارت بهداشت اعلام کرده باید در یک آزمون ملی شرکت کنند و پس از قبولی در این آزمون یک دوره تخصصی را بگذرانند. در حالی که این دوره تخصصی بیش از 2 سال زمان میبرد و هزینهای حدود 20 میلیون تومان به همراه دارد.
اعتراض این افراد به این موضوع است که شرکت در آزمونی که سطح کیفی تحصیلات آنها را بسنجد را میپذیرند اما شرکت در آزمونی که به مدت بیش از 2 سال زمان میبرد و پس از آن باید 6 ماه هم فعالیت کنند را نخواهند پذیرفت چرا که چنین پروسه زمانبری آنها را به شدت به عقب بر میگرداند و پس از چندین سال تحصیل و دوری از خانواده، اکنون که فارغالتحصیل شده و برای خدمت به کشور بازگشتهاند دیگر توانی برای گذراندن این دوره ها را ندارند.
این افراد همچنین حق خود میدانند که از 2 سال قبل از اجرای این طرح باخبر میشدند در حالی وزارت بهداشت بدون اطلاع به آنها چنین طرحی را به اجرا گذاشته است.
انتهای پیام/