به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، به نقل از ایتنا، دولت آمریکا با صدور این مجوز به وی امکان داده تا طرح جاهطلبانه خود برای ارائه خدمات اینترنت سریع و ارزان قیمت را عملی کند؛ با این کار همه ساکنان کره زمین در دور افتادهترین نقاط میتوانند به اینترنت متصل شوند و دیگر نیازی به وجود زیرساختهای مخابراتی و ارتباطی زمینی نخواهد بود.
ارائه این خدمات چالشی جدی برای سرویس دهندگان فعلی اینترنت خواهد بود که ممکن است بسیاری از مشتریان خود را از دست بدهند؛ از سوی دیگر عملیاتی شدن این طرح برای میلیاردها نفر از مردم دنیا که به علت فقر یا زندگی در کشورهای توسعه نیافته شانس دسترسی به اینترنت را ندارند خبر بسیار خوبی است.
الون ماسک درخواست خود برای پرتاب این تعداد ماهواره به فضا را در ابتدای سال ۲۰۱۵ تقدیم کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا کرده بود، اما موضوع به تازگی توسط رسانهها افشا شده است.
قرار است تست و بررسی ماهوارههای پرتاب شده از سال ۲۰۱۶ آغاز شود و راهاندازی آن تا ۵ سال آینده به طول میانجامد؛ در جریان بررسیها، این ماهوارهها با ایستگاههای زمینی در آمریکا ارتباط برقرار میکنند تا مشخص شود آیا از سرعت کافی برای ارائه خدمات اینترنت برخوردار هستند یا خیر.
الون ماسک تنها فردی نیست که قصد دارد طرحهای بلندپروازانهای را برای ارائه خدمات اینترنتی اجرا کند.
ریچارد برانسون سرمایهگذار دیگری است که میخواهد طرحی با عنوان OneWeb را با همین هدف اجرا کند.
در دهه ۹۰ میلادی هم بیل گیتس موسس مایکروسافت شرکتی به نام Teledesic را تاسیس کرد تا خدمات اینترنت ماهوارهای ارائه کند، اما ماهوارههای وی در عمل قادر به ارائه خدمات اینترنت نبودند.
انتهای پیام/
جان من درج کن حداقل یه خورده باهامون دوستان همدردی کنن.