به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران محققان در بیمارستان زنان بریگام در بوستون دریافتند مصرف دو وعده ماهی در هفته می تواند این تاثیر را داشته باشد. کاهش شنوایی یک بیماری شایع و مزمن است که در بسیاری از زنان بخصوص با بالا رفتن سن ایجاد و تشدید می شود.
این تحقیق بر روی ۶۵ هزار زن در سال های ۲۰۰۹-۱۹۹۱ صورت گرفته و نشان داده است در آنهایی که در هفته دو وعده یا بیشتر ماهی استفاده کرده اند احتمال اختلالات شنوایی ۲۰ درصد کمتر شده است. محققان می گویند این تاثیر ماهی بر روی قوه شنوایی ناشی از وجود امگا ۳ درون آن است.