رزم حسینی در این جلسه گفت : شرایط کشور به گونه ای است که دولت و وزارت نیرو از طرح های انتقال آب با قاطعیت حمایت می کند.
رزم حسینی خطاب به سرمایه گذاران طرح انتقال آب از دریای عمان به استان کرمان گفت:
کار بزرگ و خدمت ماندگاری را انجام خواهید داد و نام شما در تاریخ کرمان به عنوان اولین کسانی که آب شرب را به استان کرمان منتقل کردند، می ماند.
رییس هیات مدیره شرکت عمران کرمان نیزدر رابطه با این طرح گفت: آغاز عملیات اجرایی این طرح از شش ماه آینده آغاز می شود و مدت اجرای آن نیز پنج سال خواهد بود.
محمدرضا شه بخش افزود: این طرح با بیش از 803 میلیون دلار سرمایه گذاری اجرا خواهد شد که سالانه 88 میلیون مترمکعب آب را منتقل می کند.
وی ادامه داد: از 2.8 مترمکعبدر ثانیه انتقالآبشیرین از دریای عمان 0.5 و 0.7 مترمکعب آب برای دو شهر در مسیر انتقال آب در استان های هرمزگان و کرمان و 1.6 مترمکعب آن به شهر کرمان تخصیص خواهد یافت.
شه بخش خاطرنشان کرد: در راستای رسالت توسعه ای سازمان عمران کرمان برای رفع مشکلات ،سرمایه گذاری هایی انجام می دهیم و می دانستیم محدودیت هایی برای تامین آب در استان کرمان وجود دارد که به همین دلیل از حدود دو سال پیش مطالعات را در این زمینه آغاز کردیم.
وی ادامه داد: مطالعات، پیمانکاران و تفاهمات برای اجرای خط انتقال آب انجام شده و به مرحله امضا رسیده است.
شه بخش خاطرنشان کرد: امیدواریم این قرارداد، تعهدی از طرف استان و پیمانکاران به عنوان یک پروژه پایه ای و زیربنایی برای توسعه استان باشد و هر چه زودتر آن را اجرا کنیم.
در ادامه نیز مدیر اجرایی این طرح گفت: می توانیم سازمان عمران کرمان را به عنوان بخش خصوصی واقعی مشارکت کننده در توسعه، یک مدل توسعه بدانیم.
محمد کیافر، تصریح کرد: این طرح اولین پروژه سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی واقعی در ایران محسوب می شود و با توجه به مسائل، مشکلات و سیاست های دولت در ارتباط با واگذاری چنین پروژه هایی به بخش خصوصی، این طرح یکی از مظاهر این موضوع است.
استان کرمان پس از دو دهه خشکسالی و کاهش بارندگی با بحران آّب روبروست که اجرای طرح همیاران آب و انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان در بخش های صنعت و شرب، از جمله راهکارهای مقابله با بحران آب و کم آّبی در استان است.
انتهای پیام/س