مطالعه مصرف بادام زمینی نشان داده است که گنجاندن آنها به عنوان یک وعده غذایی پرچرب باعث بهبود واکنش تری گلیسیرید بعد از وعده غذا و حفظ عملکرد غشاء درونی رگ های قلب می شود.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران  به نقل از مهر،«جیائوران لیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می گوید: «مصرف بادام زمینی در قالب یک رژیم غذایی سالم، میان وعده سالمی محسوب می شود.»

هدف این تحقیق ارزیابی عملکرد عروق بعد از صرف یک وعده غذایی پرچرب بود.

نتایج این تحقیق اثبات می کند بادام زمینی باعث حفظ عملکرد عادی عروق می شود درحالیکه وعده های غذایی پرچرب در عملکرد عروق ایجاد اختلال می نمایند، از اینرو افزودن آن به وعده غذایی مفید می باشد.

عملکرد بد عروق نقش مهمی در پیشرفت بیماری تصلب شریان و تشکیل پلاک های کرونری داشته که در نهایت منجر به بیماری انسداد عروق کرونری می شود. معمولاً بعد از یک وعده غذایی پرچرب، عملکرد عروق، ولو موقتی، کاهش می یابد، تا زمانیکه چربی ناشی از خوراکی، که وارد خون شده، پاک شود.

به گفته لئو، تحقیقات گذشته نشان داده است افرادی که بیش از دو بار در هفته بادام زمینی مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی انسداد شریان هستند.


انتهای پیام/

برچسب ها: قلب ، بادام زمینی ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.