به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، معمولا سفرهای کوتاه با مهمانان ناخوانده ای مانند حشرات، گرد و غبار،بادهمراه است و از آنجایی که طول مدت پیک نیک در بسیاری از مناطق کوتاه است توجه به نکات لازم برای داشتن سفری آرام و بیدغدغه ضروری است از جمله ی موارد ضروری در سفرهای کوتاه، داشتن غذاهای مناسب است.
از آنجایی که افراد در سفرهای کوتاه بیشتر به دنبال تفریح هستند بهتر است از غذاهای سبک و قابل حمل استفاده کنند غذاهای مناسب برای تامین نیازهای افراد بر اساس گفته یکی از متخصصان تغذیه، حبوبات، لبنیات، سبزیجات است.
وی در ادامه استفاده از هویج، کرفس، اسفناج، تربچه را توصیه کرد که سرشار از مواد مغذیاند. بسیاری از مردم تصور میکنند سالاد ماکاراونی، غذای مناسبی برای سفرهای کوتاه مدت اما به عقیده یکی از متخصصان تغذیه، جایگزینی ماکارونی با سبزیجاتی نظیر زیتون، گوجه فرنگی، ریحان خرد شده فلفل های رنگی مفید است.
همچنین رژیم غذایی حاوی سبوس و غلات هم برای سلامتی و طول عمر مفید است و هم برای حذف چربیهای شکم می تواند سودمند باشد.
از آنجایی که افراد در سفرها، فعالیت و جنب و جوش زیادی دارند Mills متخصص تغذیه استفاده از ترکیبی از غذاها شامل ذرت، پنیر تازه و سبزیجات را پیشنهاد می دهد.
همچنین استفاده از نوشیدنی هایی با ترکیب آب و میوههای تازه مانند توت فرنگی یا تمشک به جای نوشابههای انرژی زا توصیه میشود.
عامل مهم و تاثیر گذار بعدی در داشتن سفری آرام رعایت ایمنی غذاهاست که با رعایت استانداردهای لازم این امر محقق میشود. از جمله این استانداردها قرار دادن غذاها در مکانی سرد است نوشیدنیها را در قیمت بالای محفظهی سرد قرار دهید چرا که نوشیدنی ها بیشتر از غذاها استفاده میشود و از یخ کافی برای سرد نگه داشتن محفظه استفاده شود تا دما در حدود 4.44 درجه سانتی گراد باقی بماند و سعی شود محفظه محتوی غذاها، در صندوق عقب خودرو که دمای بالاتری دارد، قرار نگیرد.
مورد بعدی توجه به مدت زمان نگهداری غذا است،غذاها نباید بیش از 2 ساعت در محیط معمولی بماند در صورتیکه دمای هوا 90 درجه فارنهایت(32 درجه سانتی گراد) به بالا باشد غذاها نباید بیش از یک ساعت در دمای معمولی و روی میز بماند.
از دیگر مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد استفاده از سس سالاد دقیقا لحظاتی قبل از استفاده از سالاد و غذاهاست بهتر است سالاد و سبزیجات را در ظرفی پر از یخ نگهداری کرد تا از گزند حشرات دور باشد.
نکته آخر در رعایت بهداشت غذا هنگام سفر استفاده از صابون، دستمال مرطوب و مواد پاک کننده برای حفظ بهداشت فردی است.
انتهای پیام/