به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، با توجه به سازمان بینالمللی قهوه در حال حاضر تولید قهوه به بالاترین میزان خود در جهان رسیده است. مجله تغذیه مولکولی و تحقیقاتی غذایی سال 2011 نشان میدهد که مصرف قهوه با پیشگیری بیماریهای دژانراتیو (مرتبط با سلولهای استرس) در ارتباط است. در واقع قهوه عوارض ناشی از رادیکالهای آزاد را کاهش میدهد.
لازم به ذکر است که رادیکالهای آزاد قادرند به سلولهای DNA آسیب وارد کنند، که با این اتفاق زمینه ایجاد سرطان فراهم میگردد.
مطالعه مجله تغذیه در اروپا حاکی از آن است که رشته DNA در افرادی که مصرف منظم قهوه تلخ دارند، به طور خودبهخودی میشکند، در مقابل آن افرادی که به جای قهوه آب مصرف میکنند، این اتفاق در آنها به صفر میرسد.
نکته قابل توجه این است که تولید و مصرف گرچه منافع زیادی را برای انسان دارد، اما به طور کلی با محیط زیست سازگار نمیباشد. بر اساس مطالعات دانشگاه تگزاس مزارع قهوه مدرن امروزه محیط زیست را به شدت تهدید میکند.
انتهای پیام/