به گزارش حوزه
سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دومین کنگره بینالمللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور حجتالاسلام "سیدمحمد انجوینژاد" با اشاره به اینکه ایجاد ساختار جدید جهانی تنها راه مبارزه با تروریسم است، اظهار داشت: به جامعه جهانی امروز امیدی نیست، تنها راه مبارزه با تروریسم متحدشدن کشورهای منطقه با یکدیگر است.
وی در رابطه با ضرورت برگزاری چنین همایشهایی در مبارزه با تروریسم و حمایت از قربانیان آن گفت: بحث جدی که در حال حاضر در جهان به وجود آمده است، عوضشدن جای ظالم و مظلوم است.
این فعال فرهنگی علت این جابهجایی را قرارداشتن حنجره تبلیغات در اختیار ظالمان دانست و افزود: آنها با توجه به شرایط و مقتضیات زمان و مکان و منفعت خودشان تعیین میکنند چه کسی ظالم است و چه کسی مظلوم و متأسفانه بسیاری از مردم ناآگاه دنیا هم گول این تبلیغات را میخورند.
مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز ادامه داد: این در حالی است که ما بیش از ۳۰ سال است که از ناحیه تروریسم کشته و مجروح میدهیم، اما ساکت نشستیم و کاری نمیکنیم؛ بنابراین اینچنین گردهماییها میتواند صدای مظلومیت ما را به گوش دنیا برساند.
حجتالاسلام انجوینژاد درباره اهمیت همگرایی کشورهای منطقه و جهان در مواجهه با تروریسم تصریح کرد: برای تحقق این موضوع باید کشورهای قربانی تروریسم همچون ایران، افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه و... با هم متحدشده و یک جامعه جهانی جدید تشکیل بدهند و تقسیم کار کنند و اسناد موجود را برای نشاندادن چهره تروریستهای واقعی رو کنند و این موضوع را با صدای بلند به گوش جهانیان برسانند.
وی نقش کشورهای غربی در حمایت از گروههای مخالف و تروریستی، علیه ایران را برای همگان آشکار دانست و بیان کرد: این موضوع را که آنها در سراسر جهان تروریسم را برای کسب سود بیشتر و فروختن تسلیحات نظامی و ناامنکردن دنیا به نفع مقاصد اقتصادی و سیاسی خودشان بهوجود آورده و به روی حمایت اقتصادی این گروهها حساب بلندمدت باز کردهاند، همه میدانند و نیازی به بازگویی نیست بلکه باید در جهان تبلیغ شود.
انجوینژاد در ادامه به جایگاه پوشالی سازمانهای بینالمللی در حمایت از کشورهای قربانی تروریسم اشاره و تاکید کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب سازمانهای بهاصطلاح حقوقبشری دستساخته ابرقدرت جهان برای حمایت از منافع خودشان است. سازمان مللی که بازیچه دست آمریکا و همپیمانانش است، به کار نمیآید، ما باید از جنبش غیرمتعهدها برای احقاق حق خودمان استفاده کنیم، چیزیکه متأسفانه در دو دوره قبل نتوانستیم از آن به نحو احسن بهرهمند شویم.
این فعال فرهنگی در خصوص نقش اندیشکدهها و مراکز مطالعاتی غربی در ترسیم سیاستهای کشورها در مواجهه با تروریسم گفت: در بین اندیشمندان جهان هم انسانهای آزادیطلب و عدالتجو وجود دارد و هم انسانهای بد و کینهجو، ما باید سعی کنیم قشر اول را با خود همراه کنیم تا با این کار اعتبار جهانی کسب کرده و از حمایت آنها بهرهمند شویم.
وی نقش برخی کشورهای منطقه در حمایت از جریانهای افراطی تکفیری و دلایل سکوت یا عدم واکنش مناسب غرب را نوعی خودنمایی دانست و ادامه داد: آنها با این کار سعی دارند بگویند ما هم هستیم و غرب هم در این میان با پر و بالدادن برخی از کشورهای سرسپرده و ناامنکردن منطقه سعی دارد زمینه را برای رسیدن به مقاصد سیاسی و اقتصادی خود فراهم کند. چیزی که در این میان مهم است اینکه نخبگان و خواص فریب این عوامفریبی را نمیخورند و نهتنها با آنها همراه نمیشوند بلکه سد راه آنها نیز خواهند شد.
مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال دلیل حمایت ایالات متحده از منافقین، علیرغم گزارشات منفی مؤسسات آمریکایی علیه آنها را مشترکالمنافعبودن عنوان کرد و بیان داشت: آمریکا از منافقین حمایت میکند چون در پازل آنها قرار دارد؛ در نتیجه این گروهک علیرغم تمام شواهد تروریستی موجود در جهان از لیست گروههای تروریستی خارج میشود؛ اما حزبالله لبنان که مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی از خود و مردمش دفاع کرده و مخالف منافع آمریکا حرکت میکند، تروریست و خطری برای جهانیان معرفی میشود.
گفتنی است کانون رهپویان وصال شیراز بهعنوان یکی از زخمخوردگان تروریسم در سال ۱۳۸۷ و با اهدای ۱۴ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح در حسینیه سیدالشهدای شیراز، در لیست قربانیان ترور قرار گرفته است و شکایات آنها به دادگاه لاهه و علیرغم تمام شواهد به جایی نرسیده است.
انتهای پیام/