ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تهوع، استفراغ، دریا زدگی و تعریق بسیار مفید است. همچنین گلو درد، دردهای قاعدگی و تب را کاهش میدهد.
در این گزارش قصد داریم شما را با برخی خواص زنجبیل آشنا کنیم.
2 تا 4 گرم زنجبیل در روز بخورید:
فروغ کاویان فوق تخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی زنجبیل میگوید:نحوهی مصرف فرآوردههای زنجبیل به سلیقه شخصی افراد بستگی دارد. روزانه 2 تا 4 گرم زنجبیل مصرف کنید. حتما مقدار مصرف را وزن کنید تا دریابید که چه حدی از آن معادل 2 تا 4 گرم است.
وی ادامه میدهد: برای درمان تهوع، گاز معده، سوء هاضمه و برای پیشگیری از استفراغ هر 4 ساعت یکبار، نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل میل کنید.
کاویان معتقد است: برای درمان بیماریهای ناشی از سرماخوردگی، تب، گلو درد، سردرد و گرفتگیهای ناشی از قاعدگی، 2 قاشق غذایی از دم کردهی زنجبیل بنوشید. روغن زنجبیل را روی مفاصل خود بمالید؛ مطالعات نشان میدهد که هیچ مادهای بهتر از زنجبیل در مقابل بیماری ها و مشکلات روزانه عمل نمیکند، برای درمان درد ورم مفصل، روغن این گیاه را روی مفاصل خود بمالید تا دردهای مفاصل تان کاهش پیدا کند.
زنجبیل سلولهای سرطانی تخمدان را از بین میبرد؛
در همین راستا آناهید فرهادی فوق تخصص زنان و زایمان نیز میگوید: این ماده غذایی در مقابله با سرطان تخمدان بسیار موثر است. زنجبیل، سلولهای سرطانی تخمدان را از بین میبرد. همچنین آنتی اکسیدانی بوده و با داشتن خواص ضد عفونی کننده، آرامش بخش و ضد باکتری بودن به کمک انسانها آمده و به داشتن نفسی تازه و خوشبو کمک میکند.
وی معتقد است: زنجبیل، منبع خوبی از آهن، پتاسیم و ویتامین E است. این گیاه به مهار تخمدان ها کمک میکند. التهاب تخمدان ها در ایجاد سرطان نقش اساسی دارند.
بیماریهای روزانه خود را درمان کنید؛
گفتنی است که زنجبیل در درمان تهوع، گاز معده، تب و دردهای قاعدگی بسیار مفید بوده و حاوی آهن و کلسیم است.
این گیاه نیز از التهاب تخمدانها جلوگیری میکند.
گزارش از سوشیانت فرهادی
انتهای پیام/