دامداران ندوشنی دریک سنت قدیمی قبل از آغاز پشمچینی، گوسفندان خود را در یک آبگیر طبیعی یا برکهای میشویند تا پشم گوسفندان از گردوخاک، خارهای چسبیده به پشم حشرات موذی پاک و تمیز شود.
پشمچینی با یک قیچی بزرگ که در گویش محلی به آن (دوکارد) میگویند با دقت و ظرافت خاصی انجام میشود تا پشم بهخوبی چیده شود وهم آسیب به دام نرسد.
این سنت دیرینه هرسال یک مرتبه در اواسط بهار وبه صورت دسته جمعی صورت میگیرد.
در پشمچینی زنان هم مشارکت دارند و پشم چیده شده را از روی زمین برمیدارند عموما در این مراسم نهار از گوشت کره (بزغاله )که به وسیله آتش هیزم پخته شده است صرف می شود.
انتهای پیام/د