مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان گفت: سالانه از جمعيت مرغ بومي استان اصفهان ۱۵ هزار تن تخم مرغ و ۵ هزار تن گوشت سفيد توليد مي شود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان علی اکبر نجفی با اعلام این آمار، اظهار داشت: با افزايش توليد جوجه يک روزه بومي، ميزان توليد اين پرنده از ۶۰۰ به ۸۰۰ هزار قطعه افزايش يافت.

وی افزود: اين ميزان توليد علاوه بر تامين نياز داخلي به استان هاي سيستان و بلوچستان، خراسان رضوی، جنوبي و شمالي، کرمان، يزد و لرستان ارسال شد.

مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان با بيان اينکه این استان در ميان ۵ استان توليدکننده جوجه يک روزه بومي در کشور مقام نخست دارد،تصریح کرد: استان هاي آذربايجان غربي و مازنداران در رده هاي دوم و سوم قرار دارند.

وی با اشاره به تولید ۱۱ درصد مرغ بومي کشور در استان اصفهان، بیان داشت: از مجموع ۴۵ ميليون مرغ بومي ایران ۵ ميليون قطعه آن در این استان توليد مي شود.

نجفي یادآور شد: سالانه از جمعيت مرغ بومي استان اصفهان ۱۵ هزار تن تخم مرغ و ۵ هزار تن گوشت سفيد توليد مي شود.

وی ادامه داد: پيش بيني می شود تا پايان امسال يک ميليون قطعه جوجه يک روزه بومي در استان اصفهان توليد و روانه بازار شود.

گفتنی است؛ مرکز پشتيباني و اصلاح نژاد مرغ بومي استان اصفهان در ۲۵ کيلومتري جنوب شرقي شهرستان اصفهان به منظور ترويج و گسترش پرورش مرغ بومي در روستاها و تامين بخشي از پروتئين حيواني مورد نياز جوامع روستايي و شهري کشور راه اندازي شده است.


انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.