تلفن همراه از وسایلی است که هنگام آشپزی می‌تواند انبوهی از باکتری‌ها، ویروس‌‌ها و عوامل بیماری‌زا را به غذاها منتقل کند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران هشدار می‌دهند استفاده از تلفن همراه در حین آشپزی می‌تواند ناقل انتقال انواع باکتری‌ها از گوشی به مواد غذایی و بروز انواع مسومیت‌های غذایی در افراد شود.

گفتنی است؛ مطالعات جدید نشان می‌دهند وسایلی مانند حوله آشپزخانه، تلفن بدون سیم و یا تلفن همراه از بزرگترین عوامل بیماری زا در آشپزخانه و مسبب انواع مسمومیت‌های غذایی هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، بر اساس آمارها اکثر افراد به ویژه بانوان در حین آ‌شپزی با گوشی تلفن همراه خود صحبت می‌کنند و یا با گزینه‌ها و نرم افزارهای موجود بر روی آن کار می کنند.

مطالعات پژوهشگران دانشگاه‌ آریزونا نشان داده است که بیش از 90 درصد حوله‌های مورد استفاده در آشپزخانه و یا گوشی‌های تلفن همراه حاوی انواع باکتری‌ها هستند.

تنها در ایالت متحده بر اساس آمارها بیش از 48 میلیون نفر هر سال دچار مسمومیت غذایی می‌شوند که از این تعداد 128 هزار نفر مجبور به بستری در بیمارستان و در حدود 3 هزار نفر با مرگ مواجه می‌شوند.

از جمله خطرناک‌ترین باکتری‌ها و ویروس‌های منتقله از طریق این وسایل Mrsa و E.coli را می‌توان نام برد.

پزشکان توصیه اکید می‌کنند که افراد از وسایلی مانند تلفن، تبلت و یا گوشی تلفن همراه هنگام ‌آشپزی استفاده نکنند.

همچنین از حوله‌های کاغذی به جای حوله‌های پارچه‌ای برای انجام کارهای آشپزی در آشپزخانه و یا سرویس بهداشتی خود استفاده کنند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.