به گزارش
گروه کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ برخی علایم مانندسروصدای زیاد،بوهای تند، نور زیاد ، کمبود آب ،استرس زیاد، خواب و غذای ناکافی باعث تشدید میگرن می شود.
با استفاده از روش هایی می توانید کمتر دچار دردهای شدید این بیماری شوید .از جمله این راهکارها استفاده از یخ است.یخ را به در پوششی قراردهید و آن را در ناحیه ای از سر که احساس ناراحتی می کنید و یا در پشت گردن قرار دهید.سرما باعث بی حس شدن و کاهش درد می شود.
راهکار دیگر استفاده از سیب است .چنانچه سردردهای میگرنی به سراغ شما آمد از سیب استفاده کنید؛ این میوه سطح اسید بدن را متعادل می کند هم چنین بوییدن سیب هم به تسکین درد و کاهش زمان آن کمک می کند. استفاده از یک لیوان مخلوط سرکه سیب و آب نیز کاهش درد موثر است.
ماساژ دادن را دست کم نگیرید. با این روش سطح سروتونین در بدن بالا می رود و سیگنال های درد مسدود می شوند. ماساژ بین ابروها و شقیقه ها با دو انگشت به صورت حرکت های دوار موثر خواهد بود .هم چنین شما می توانید برای تتاثیر بیشترما ساژ را با مخلوطی از روغن کنجد، دارچین و هل انجام دهید.
نوشیدن یک فنجان چای نعناع هم به کاهش درد کمک میکند. یک فنجان چای نعناع با کمی عسل برای ایجاد احساس آرامش موثر است . نعناع دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به طور شگفت آوری درد را تسکین دهد. چای بابونه نیز بنابه دلایل مشابه یک جایگزین عالی است.
جویدن زنجبیل راهکار دیگری برای حل مشکل سردرد است. به خصوص اگرشدت درد به حدی باشد که حالت تهوع در فرد ایجاد می شود.
زنجبیل یک راه بسیار خوبی برای مبارزه با سردرد، آنها آنقدر بد است که شما اغلب احساس حالت تهوع است. جویدن یک قطعه از ریشه زنجبیل می تواند به حل مشکلات معده کمک کندو با مسدود کردن پروستاگلاندین به عنوان یک ضد التهاب کاربرد داشته باشد.
داروی گل مینای تازه به عنوان دارویی در تسکین سردرد کاربرد دارد.این ماده با توجه به خواص ضد التهابی و توانایی از بین بردن اسپاسم عضلات استفاده می شود.شما می توانید هر روز چند برگ از آن را به صورت دمنوض گیاهی مصرف کنید.
به عنوان راهکار پایانی نوشیدن یک فنجان قهوه توصیه می شود.استفاده از این روش برای برخی افراد موثر است.کافئین موجود در قهوه با با انسداد گیرنده های درد و محدود کردن رگ های خونی.به کاهش درد کمک می کند. استفاده از قطره آب لیمو برای افزایش اثربخشی این روش موثر است.
انتهای پیام/
داد و خوب شد. و الان سرباز است. همان مشکل را پیدا کرده است دکتر گفته میگرن .وعلت کم خوابی است
کسی نظری دارد. یا تجربه ای در این مورد
دکترم گفته با حجامت خوب میشی ولی هنوز درست نشدم
خیلی حالم بده کمکم کنید
به توصیه ی یکی از دوستان پزشک داروی عنبر نثا رو پیشنهاد کرد
از داروی گیاهی عنبر نثای اصل رو گرفتم با روش استفاده ش
شکر خدا چند ماهی هست سردرد ندارم
شما هم با مشورت اساتید دارو گیاهی امتحان کنین
انشالله که جواب بده
به نظرم خواب کمک میکنه ودمنوش استخدوس من امتحان کردم بهترم الحمدالله
البته بسیار بدمزه وتلخه ولی ارزششو داره
باگلاب ونبات طعم دارش میکنم
دعامیکنم خداوند قادروتواناهمه بیماران روشفابدن
پسرم 13سالشه مدت مدوت دو ساله که میگرن دارد به بیمارستان مرکز طبی کودکان دکتر توسلی رفتم فقط قرص سینارزین را میداد و دوز دارو را کم وزیاد میکرد ولی متاسفانه درمان نشد در حال حاضر هر 3روز دچار میگرن میشه 5 یا 6 ساعت اذیت میشه و درسهای مدرسه اش را تحت تاثیر گذاشته
به دکتر متخصص گوارش اطفال که مراجعه کردیم گفت میگرن شکمی هست و قرص پرانول ۱۰ براش تجویز کرد.حقیقتش ترسیدم بهش بدم. لطفا راهنماییم کنین که عوارض بدی نداره اگه بهش بدم. تو رو خدا کمکم کنین. خیلی سخته مادر درد بچه ی بی زبونشو ببینه و هیچ کاری نتونه انجام بده.
امید وارم حال همتون زود خوب بشه
ممکن است ارتباطی بین سردرد و کمبود ویتامین د وجود داشته باشد. در سال 2009 دو محقق مطالعه ای روی 8 بیمار که هم کمبود ویتامین د داشتند و هم سردردهای تنشی مزمن، انجام دادند. همه ی بیماران میزان ویتامین د بدنشان به شدت کم بود و با داروهای رایج سردردشان تسکین نمی یافت. این بیماران با مکمل های روزانه ویتامین د - کلسیم تحت درمان قرار گرفتند و در عرض چند هفته درمان، سردردشان تسکین یافت.
اگر کسی کمبود ویتامین د داشته باشد، میزان ترشح غدد پاراتیروئید در بدنش افزایش می یابد و باعث می شود کلسیم از استخوان جدا شود و در نتیجه استخوان ضعیف شده و نرمی استخوان در کودکان و بزرگسالان روی دهد. این بیماران، استخوان کم چگالی و درد و ضعف عضلانی دارند
پژوهشگران این طور فکر می کنند که بیشتر، ویتامین د برای تسکین سردرد موثر بوده تا کلسیم زیرا با شروع مصرف کلسیم، کمبود کلسیم شان جبران شد اما سردردشان کم نشد، ولی با مصرف مکمل ویتامین د و شروع برگشت به میزان نرمال، سردردشان تسکین یافت. ساکنان سرزمین هایی که نور آفتاب کمتری دریافت می کنند نیز، جذب کمتری از ویتامین د دارند.
میزان کافی ویتامین د چقدر است؟
هرچند هنوز اتفاق نظری در مورد میزان بهینه ویتامین د وجود ندارد اما بیشتر کارشناسان عقیده دارند روزانه 10 تا 20 میکروگرم کافی است. بسته به سایر بیماری هایی که ممکن است داشته باشید، پزشکتان می تواند دوز بالاتری را برایتان ترجیح دهد، در این شرایط هیچ میزان و معیار قطعی وجود ندارد.
یادتان باشد که ارتباط میان سردرد و کمبود ویتامین د به این معنا نیست که یکی دلیل دیگری است. نکته مهم اینجاست که کمبود ویتامین د می تواند منجر به سردرد شود. به عبارتی دیگر، سردرد می تواند برای افرادی که نور آفتاب کمتری دریافت می کنند، متداول تر باشد، اما برای نظر قطعی دادن به مطالعات گسترده تری نیاز است. به هر حال آگاهی داشتن نسبت به ارتباط سردرد و کمبود ویتامین د شما را نسبت به دردی که دارید هشیارتر می کند تا نظر پزشکتان را در این مورد بدانید و یا درمان های مناسب را برای سردردتان پیدا کنید، مخصوصاً اگر با داروهای رایج سردرد، نتیجه ای نمی گیرید
الان خودمو ميكشم
الان خودمو ميكشم
مرسي مطالبتون به من خيلي کمک کرد
من خودم از قرص اکتوفن اکسترا استفاده ميکنم
چون کافئين داره بعد از مصرف باعث خستگي نميشه
با تشکر
مرسي مطالبتون به من خيلي کمک کرد
من خودم از قرص اکتوفن اکسترا استفاده ميکنم
چون کافئين داره بعد از مصرف باعث خستگي نميشه
با تشکر