به گزارش حوزه
سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ "انیسه عبدالفتاح"، رئیس انجمن زنان مسلمان آمریکا و عضو سابق شواری روابط اسلامیآمریکایی در گفتگویی با خبرنگار دومین کنگره بین المللی 17000 شهید ترور در رابطه با تحریمهای یکجانبه وضع شده علیه جمهوری اسلامی ایران، این تحریم ها را «بیمنطق، غیرقانونی و نوعی از تروریسم اقتصادی» خواند و با تاکید بر اهمیت برگزاری رویدادهایی مانند دومین کنگره بین المللی 17000 شهید ترور گفت: «این کنگره باید با اطلاع رسانی و مشارکت بیشتری همراه باشد». بویژه «از سوی ملتهایی که آثار منفی تروریسم دولتی برخی از کشورهای خارجی را به چشم دیدهاند».
به اعتقاد وی کشورهای آمریکای لاتین از جمله این کشورها هستند. در ادامه، بخشهایی از گفتگو با عبدالفتاح را خواهید خواند:
روز گذشته اعلام شد که مریم رجوی، سرکرده فرقه تروریستی منافقین، برای سخنرانی از طریق ویدئوکنفرانس در یکی از برنامههای کنگره آمریکا در رابطه با داعش دعوت شده است. همانطور که مطلع هستید طی 36 سال گذشته منافقین در به شهادت رساندن بیش از 12000 نفر از مردم ایران و هزاران شهروند عراقی نقش داشتهاند. فکر میکنید چرا تعدادی از اعضای کنگره آمریکا از رهبر یک فرقه تروریستی برای سخنرانی درباره یک گروه تروریستی دیگر دعوت کردهاند؟ فکر میکنید چنین گروههایی در سیاست دولت آمریکا در قبال ایران نقشی ایفا میکنند؟
نومحافظه کاران ایالات متحده از سازمان مجاهدین خلق(منافقین) حمایت میکنند زیرا این گروه در ایران جنایات تروریستی مرتکب شده و مخالف حکومت اسلامی ایران است. برای مثال سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل، جان بولتون، پیشنهاد کرده که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) باید به عنوان نائب آمریکا علیه ایران مورد حمایت قرار بگیرد!
بنابراین این دعوت، یکی از راههای مطرح نمودن این سازمان در برابر مردم آمریکا و آغاز فرایند تبلیغاتی جلوه دادن سرکرده این گروه به عنوان یک دوست و متحد آمریکاست تا مردم آمریکا از وی و سازمان مجاهدین خلق(منافقین) به عنوان صدای مشروع ایران حمایت کرده و به مخالفت با آنچه که آنها حکومت روحانیون میخوانند، بپردازند. بنابراین به نظر من این دعوت به خاطر این است که سازمان مجاهدین خلق(منافقین) و سرکرده آن را به عنوان دوستان آمریکا، دشمنان تروریسم و همچنین دشمنان حکومت ایران معرفی کنند.
از طرف دیگر، میتوان انتظار داشت مثلا در این جلسه از آنان خواسته شود به مقایسه داعش با سپاه ایران بپردازند تا به غلط، نشان دهند نقش ایران با داعش متفاوت نبوده و جمهوری اسلامی در مبارزه با داعش صادق نیست و حتی ممکن است تلاش شود ایران را به داعش مرتبط کنند و ... نمایندگان شورای ایرانیان آمریکا نیز باید اجازه داشته باشند در این جلسه در رابطه با داعش سخنرانی کنند زیرا ایران توسط مشاورانش در سوریه و عراق به طور کامل جنگ علیه داعش را رهبری میکند.
رسانههای اصلی کشورهای غربی معمولا ایران را به عنوان یک کشور حامی تروریسم جلوه میدهند. علت این موضوع چیست و با این کار چه هدفی را دنبال میکنند؟
میتوان بهطور ساده گفت هدف از این کار اهریمنسازی از ایران و تنبیه این کشور به خاطر حمایت از حماس و حزب الله است.
دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور ایران شهریور امسال در تهران برگزار خواهد شد. اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی را چگونه ارزیابی میکنید؟
فکر میکنم این موضوع بسیار حائز اهمیت است و چنین رویدادهایی به اطلاع رسانی و مشارکت بیشتری نیاز دارند؛ بویژه از سوی انقلابیهای آمریکای لاتین. آمریکای لاتین و مکزیک سالهاست که قربانی تروریسم دولتی هستند و این موضوع مقاومت زیادی را از سوی گروههای انقلابی این کشورها ایجاد نموده است.
برای مثال میتوان به کلمبیا و جنگ بر سر مواد مخدر در آن کشور اشاره کرد که جان تعداد زیادی از شهروندان بیگناه را گرفت و تقریبا آن کشور را به نابودی کشاند. حرفهای ناگفته زیادی وجود دارد که باید در رابطه با مردمی که میخواهند صدایشان شنیده شود و احساس میکنند جوامع آنها به شکلی منفی تحت تاثیر تروریسم دولتی قدرتهای خارجی قرار گرفته است، گفته شود.
برخی از کارشناسان معتقدند تحریمهای به اصطلاح فلج کننده غرب علیه ایران، نمونهای آشکار از تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران است. دیدگاه شما در رابطه با این موضوع چیست؟
به نظر من تحریمها علیه ایران غیرقانونی، غیر منطقی و همچنین شکلی از تروریسم اقتصادی است.
به نظر شما آیا سازمان ملل قابلیت حمایت از حقوق قربانیان تروریسم و مبارزه با تروریستها و حامیان آنها را دارد؟
من فکر نمیکنم سازمان ملل این قابلیت را داشته باشد زیرا بزرگترین حامیان مالی آن متهمین اصلی تروریسم در دنیا هستند؛ یعنی آمریکا و اسرائیل.
در مورد گروه تروریستی داعش از یک سو، اعتقاد بر این است که زاییده دیدگاههای افراطی سلفیت و وهابیت بوده و از سویی دیگر رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از حامیان اصلی آن مطرح است. به نظر شما در این میان ارتباطی وجود دارد؟
به نظر من، داعش فرزند فکری اسرائیل است که بر مبنای قوانین و اصول تلمود عمل میکند. گمان میکنم عربستان صعودی بزرگترین حامی مالی آنهاست و توسط موساد و سیا آموزش میبینند. آل سعود مسلمان نیستند و به اسلام اهمیتی نمیدهند. فکر میکنم تخریب مکانهای تاریخی مسلمانان توسط عربستان سعودی و همچنین تخریب مساجد و کلیساها توسط داعش و القاعده این موضوع را ثابت میکند.
کشورهای مسلمان باید یک نسلکشی واقعی علیه مسلمانان در جریان است و این نسلکشی تنها به شکل نظامی رخ نمیدهد و در قالبهای مختلفی در حال شکل گرفتن است. مسلمانان باید در همکاری موسسات و سازمانهای متولی کنترل جمعیت مانند سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی احتیاط بیشتری به خرج دهند. برنامه توسعه پایدار همان پوششی است برای کنترل جمعیت. همچنین باید در رابطه با محافظت از خانوادهها و فرزندان مسلمانان در برابر هژمونی فرهنگی غرب کار بیشتری انجام بگیرد.
انتهای پیام/