به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گرگان، دکتر نوری نیا عضو هیت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان و مجری تحقیقاتی کاشت جو بدون پوشینه در استان گفت : برای اولین بار کار تحقیقاتی این گیاه به اتمام رسیده و در فصل پاییز در منطقه قربان آباد گرگان کشت شده و اکنون در مرحله تحقیقی ترویجی جو بدون پوشینه هستیم و در خرداد ماه از تنها مزرعه استان درو می شود.
مسئول انجمن ارگانیک گلستان گفت: اصلی ترین ویژگی این گیاه را ارگانیک بودن آن بیان کرد و افزود با توجه به اینکه در مزرعه مناسب برای کشت جو بدون پوشینه تقریبا 10 سال باید از کود و سم استفاده نشده باشد و همچنین در مرحله تولید فقط از کود حیوانی استفاده می شود در نتیجه گیاه تولید شده کاملا ارگانیک است و پس از مصرف دام شیر و گوشت تولیدی نیز ارگانیک به عمل می آید.
دکتر نوری نیا از دیگر مزایای این گیاه را نیاز کم آبی آن عنوان کرد و افزود با توجه به اقلیم استان در سالهای آینده گلستان ظرفیت کشت 30 هزار هکتار جو بدون پوشینه را دارد .
وی همچنین گفت : جو بدون پوشینه در زمان کوبیدن پوشینه از گیاه جدا می شود و جو بصورت پوست کنده در می آید و جایگزین مناسبی برای ذرت جهت استفاده در مرغداریها و دامداری ها می باشد.
انتهای پیام/س