به گزارش
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران،کارشناسان اندیشکده «شورای آتلانتیک» تاکید کردند: توان سایبری ایران بعداز حملات «استاکس نت» به تاسیاست هسته ای نطنز بسیار افزایش یافته است.
کارشناسان اندیشکده «شورای آتلانتیک» تاکید کردند: توان سایبری ایران بعداز حملات «استاکس نت» به تاسیاست هسته ای نطنز بسیار افزایش یافته و ایران به عنوان یک کشور قدرتمند سایبری محسوب می شود.
اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک»، در نشستی با موضوع آینده توان سایبری ایران که با حضور آندرتا توانر و جی دی ورک، کارشناسان ارشد حفاظت و تحلیل اطلاعات و باربارا اسلاوین کارشناس ارشد بخش جنوب آسیای این اندیشکده برگزار شد، توان سایبری ایران بعد از حمله مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با ویروس «استاکس نت» به تاسیسات هسته ای نطنز را بررسی کردند.
به عقیده این کارشناسان، ایران بعداز حمله این بدافزار به برنامه غنی سازی خود در سال 2010، توانایی سایبری خود را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش داده و از یک کشور درجه 3 به کشوری در ردیف برترین ها تبدیل شده است.
این کارشناسان عنوان کردند که ایران با توجه ویژه به این بخش برای مقابله با حملات احتمالی بعدی، ضریب امنیت سایبری خود را افزایش زیادی داده است.آمریکا و رژیم صهیونیستی 5 سال قبل، با این ویروس به سانتریفیوژهای تاسیاست غنی سازی نطنز حمله کردند تا آنها را از کار بیاندازند.
کارشناسان در این نشست همچنین افزودند: استاکس نت به نوعی عامل بیداری سایبری ایران بود و تهران به این نتیجه رسید که ایجاد توانمندی های ملی سایبری باید گام بعدی باشد.
اسلاوین کارشناس شناخته شده این اندیشکده در ادامه تاکید کرد:«ماجرای استاکس نت به ما آموخت که اقدامات ما تبعات خاص خودش را دارد و قبل از حمله به زیرساخت های کشورهای دیگر باید بسیار محتاط باشیم چون آنها می توانند واکنش نشان دهند. واکنش ایران به استاکس نت، میلیون ها دلار برای بخش مالی ما هزینه داشت و احتمالا اگر ایرانی ها تحریک شوند، می توانند مقابله جدی تری کنند.»
اسلاوین و جیسون هیلی مدیر طرح «سیاستمداری سایبری» این اندیشکده تابستان سال 2013، گزارشی درباره توانایی های ایران در نبرد سایبری و نقاط ضعف آمریکا نسبت به چنین حملاتی منتشر کردند.
اسلاوین همچنین تاکید کرد که 70 درصد از ایرانی ها به اینترنت دسترسی دارند و ایران از این لحاظ یکی از کشورهای نخست خاور میانه است.
انتهای پیام/