بر اساس پژوهشهای صورت گرفته کمبود مواد معدنی ارتباط بسیار نزدیکی با گرفتگی عضلات به ویژه در ناحیه پا داشته و این موضوع در اغلب موارد مورد غفلت واقع می‌شود.

مهدی آزما متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: عوامل مختلفی در گرفتگی عضلات نقش دارند که بسیاری از این عوامل به نوعی با الگوهای زندگی غذایی و رفتاری در ارتباط هستند.

وی با اشاره به اینکه عوامل غذایی در پیشگیری یا ایجاد گرفتگی عضلات بدن به ویژه عضلات مربوط به پا تاکید کرد: بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته کمبود مواد معدنی ارتباط بسیار نزدیکی با گرفتگی عضلات بدن به ویژه در ناحیه پا داشته و این موضوع در اغلب موارد مورد غفلت واقع می‌شود.

آزما گفت: کمبود مواد معدنی خاص از جمله الکترولیت‌ها منیزیم، پتانسیم، کلسیم و سدیم ارتباط قابل ملاحظه‌ای با گرفتگی عضلات به ویژه عضلات ساق پا دارد.

وی یادآور شد: مصرف 800 تا 1200 میلی‌گرم کلسیم در روز مصرف حدود 200 تا 500 میلی‌گرم منیزیم در روز و همچنین ویتامین E در طول روز تا حد زیادی در پیشگیری و بهبود گرفتگی عضلات بدن به ویژه عضلات ساق پا موثر است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار