به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با وجود آنکه نرخ مرگ و میر ناشی از این بیماری سرطان بالاست اما 20 سال طول میکشد که این سرطان نمایان شود. اقدامات اولیه مانند غربالگری و تشخیصهای ابتدایی میتواند به درمان این بیماری کمک کند.
روشهای درمانی سرطان کولورکتال در سالهای اخیر پیشرفت زیادی کرده است. اکنون در آمریکا 1 میلیون نفر وجود دارد که از بیماری سرطان رکتال نجات پیدا کردهاند.
دکتر orlich و همکارانش عوامل خطر در ابتلا به این بیماری را شناسایی کردهاند.
مطالعات بسیاری احتمال میدهند رژیم غذایی دارای گوشت قرمز فرآوری شده میتواند خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش دهد، در حالیکه میوهها و سبزیجات و تمامی دانهها باعث کاهش خطر ابتلا میشوند.
مطالعات نشان میدهند افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند 22 درصد کمتر به سرطان کورلورکتال 19 درصد کمتر به سرطان کولون و 29 درصد به سرطان راست روده(rectal) مبتلا میشوند. در مقایسه با افرادی که این رژیم را رعایت نمیکنند.
همچنین این گروه دریافتند افرادی که ماهی مصرف میکنند 49 درصد کمتر به سرطان Colorectal مبتلا میشوند.
انتهای پیام/