به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛دکتر محسن ورجاوند با اشاره به 131 واحد مرغداری فعال موجود در شهرستان که دارای مجوز جوجه ریزی هستند گفت : در سال 93 با افزایش تعداد واحد های مرغداری و افزایش ظرفیت واحدهای موجود، میزان جوجه ریزی طی این مدت در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان 10 میلیون و 182 هزار و 753 قطعه جوجه بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 22 درصد افزایش نشان می دهد.
وی ارتقای شاخص های بهداشتی را در واحدهای پرورشی از عوامل موثر در افزایش میزان جوجه ریزی دانست و افزود : با نظارت های بهداشتی و اقدامات کنترلی اداره دامپزشکی و بخش خصوصی فعال در زمینه طیور پرورشی تعداد تلفات نسبت به سال گذشته نیز کاهش داشته است.
دکتر ورجاوند در پایان اظهار امیدواری کرد: تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک که از سال 93 آغاز شده در سال 94 نیز توسعه یافته تا علاوه بر بهداشت مواد پروتئینی به کیفیت آن نیز توجه گردیده و محصولات سالم تر به دست مصرف کننده برسد.
انتهای پیام/س