موسوی لارگانی در نطق میان‌دستور:

سازمان ملل با تصویب قطعنامه علیه رژیم آل سعود از ادامه نسل‌کشی در یمن جلوگیری کنند

نماینده فلاورجان در مجلس گفت: از تیم مذاکره‌کننده انتظار داریم در نگارش و تدوین متن نهایی توافقنامه نهایت دقت را داشته باشند تا دچار مکاری غربی‌ها نشویم.

مذاکره‌کنندگان در نگارش توافقنامه نهایت دقت را کنند/ ملت ایران خواستار حذف همه تحریم‌ها است
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در نطق میان‌دستور خود در صحن علنی امروز یکشنبه (16 فروردین) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری با در نظر گرفتن شرایط منطقه، جهان و آتش‌افروزی‌های جدید دشمنان اسلام ضرورت حفظ همدلی و همزبانی دولت و ملت را در سال جدید مورد تاکید قرار دادند و این آینده‌نگری حکیمانه ضرورتی حیاتی برای توسعه آبادانی کشور به شمار می‌رود و باید اعتماد ملت و دولت به یکدیگر روز به روز افزایش یابد.

وی همدلی و همزبانی مردم و مسئولان را از مهم‌ترین شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان و بیان داشت: امسال فرصتی برای رفع کدورت‌هاست، همه باید دست در دست هم بدهیم تا این شعار را عملیاتی کنیم و چرخه‌های اقتصاد و صنعت که در رکود کامل به سر می‌برند را مجددا به حرکت در آوریم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن تشکر از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای بخصوص ظریف و صالحی در جنگ مذاکرات با ابرقدرت‌های مستکبر جهان و تلاش برای حفظ عزت ایران اسلامی با در نظر گرفتن حکمت و مصلحت افزود: از این عزیزان انتظار داریم در نگارش و تدوین متن نهایی توافق نهایت دقت را داشته باشند تا دچار مکاری کشورهای غربی نشویم و ملت ایران خواستار حذف همه تحریم‌هاست.

موسوی لارگانی با محکوم کردن حملات رژیم آل سعود به ملت مسلمان یمن، از دولت‌های عربی و سازمان ملل و شورای امنیت خواست به سکوت مرگبار خود نسبت به این موضوع پایان دهند و با تصویب قطعنامه علیه رژیم آل سعود از ادامه نسل‌کشی در یمن جلوگیری کنند.

نماینده مردم فلاورجان گفت: دولت یازدهم بعد از هفت سال خشکی کامل به خاطر جاری کردن فصلی آب در رودخانه بر سر مردم شهیدپرور استان اصفهان منت فراوانی گذاشت اما خیلی زود جاری کردن دو ماهه آب در زاینده‌رود با تصمیم غلط دولت مبنی بر انحراف رودخانه از مسیر اصلی‌اش در محدوده شهرستان فلاورجان به کام مردم کشاورز شهرستان تلخ شد. چرا باید باعث بروز اختلاف و دودستگی میان مردم شویم؟

وی با اشاره به تاکید دولت بر تقویت بخش خصوصی نیز تصریح کرد: دولت باید بخش خصوصی تولیدکننده و نه دلال را حمایت کند، اگر کارخانجات بزرگ و کوچکی به دلیل عدم حمایت دولت در شرایط ناهنجاری هستند، کاش چند روز و چند هفته کارخانه تولید قانون را تعطیل می‌کردیم و برای مشکل زندگی روزمره چاره‌اندیشی می‌کردیم زیرا زمان خدمتگزاری محدود و وظایف مسئولان سنگین است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: آیا دولت و مجلس قادرند از پورشه‌سواران و بنزسواران صاحب کاخ‌های میلیاردی شمال تهران هم مالیات و عوارض بگیرند یا فقط به مردم مظلوم فشار می‌آورند؟ آیا ما نمایندگان که دم از مدرس می‌زنیم و او را الگوی خود می‌دانیم به راه و رسم و منش او هم پایبند هستیم؟

موسوی لارگانی با انتقاد از عدم قطع یارانه ثروتمندان اظهار داشت: عمل نکردن دولت یازدهم به قانون هدفمندی یارانه‌ها همانند دولت دهم با شعار قانون‌مداری ناسازگار است. آیا دولت از شناسایی قشر ثروتمند عاجز است؟ می‌گویند، نمی‌خواهیم به حساب‌های مردم سرک بکشیم. مردم معمولی که با سرک کشیدن شما مشکلی ندارند زیرا چیزی در حساب‌شان نیست که نگران باشند. اتفاقا باید به حساب میلیاردها سرک بکشید که مشخص شود از کجا آورده‌اند.

وی با انتقاد از وضعیت نابسامان معیشتی فرهنگیان در سراسر کشور نیز گفت: چرا به آموزش و پرورش که مهم‌ترین سرمایه‌گذاری برای آینده است به چشم هزینه نگاه می‌شود؟ ما از آقای فانی که تجربه فراوانی داشت انتظار داشتیم صدای رسای معلمین مظلوم در دولت باشد نه اینکه با سکوتش نمک بر زخم معلمین بپاشد.

نماینده مردم فلاورجان در پایان امضای موافقتنامه بین ایران و ترکیه را پهن کردن فرش قرمز برای صنعت کشور ترکیه نامید و خاطرنشان کرد: ‌این کار در شرایطی که همه ملزم به اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی هستیم اصل نابودی کامل تولید داخلی خواهد بود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار