مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در ارتباط با طرز نگهداری آجیلها در ایام نوروز گفت: آجیلها جزء خشکبارها هستند بنابراین در فضای اتاق میتوان نگهداری شود.
وی ادامه داد: بهتر است به مقدار لازم آجیل خریداری شود که بعد از مدتی ماندگی ایجاد نشود و به دنبال آن ایجاد سرطان برای فرد شود.
صفوی بیان کرد: اگر خواهان نگهداری آجیل هستید معمولا در درجه حرارت اتاق نگهداری شود و داخل یخچال فریزر گذاشته نشود به علت اینکه کیفیت آجیل کاهش مییابد بنابراین توصیه میشود در جای خشک خنک و تاریک نگهداری شود.
وی در پایان به افرادی که بیماری قلبی و پرفشاری خون دارند گفت: آجیل به علت این که انواع ویتامین و املاح دارد برای بیماران قلبی مفید نیست و افرادی که فشار خون دارند از آجیلهای کم نمک استفاده کنند.
انتهای پیام/