زهرا عبداللهی مدیر دفتر تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: شیر و لبنیات دارای مقدار زیادی پروتئین برای رشد و ترمیم بدن و کلسیم برای سلامت استخوانها و دندان ها میباشند، که ضروری است مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب( کمتر از 5.2 درصد) غذایی در برنامه غذایی روزانه افراد افزایش یابد این مواد برای پیشگیری از پوکی استخوان( به خصوص در زنان و دختران) ، چاقی، پرفشاری خون، دیابت و بیماری های قلبی- عروقی مفید هستند.
وی در خصوص راهکارهایی برای مصرف هر چه بیشتر شیر و لبنیات کمچرب توصیه داشت: 1- روزانه 2 تا 3 لیوان ماست، شیر بدون چربی یا کم چرب( کمتر از 5.2 درصد) مصرف کنید.
2- دوغ تازه کم نمک تهیه شده در منزل، یک نوشیدنی مناسب میباشد.
3- تا حد امکان از انواعع پنیرهای کم چرب و کم نمک استفاده کنید.
4- برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیر ساده( بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر) مصرف کنید.
5- در برنامه غذایی خود غذاهای حاوی شیر و فرآوردههای آن مانند شیر، برنج، فرنی، آش ماست، آش کشک و . . . بگنجانید.
6- برای جذب بهتر کلسیم موجود در شیر و لبنیات، علاوه بر مصرف انواع کمچرب، از نوع کم نمک آنها استفاده کنید.
انتهای پیام/