قابل توجه مسافران نوروزی؛

غذاهایی که نباید در سفر مصرف شود!

افراد در سفر باید آب آشامیدنی بهداشتی به همراه داشته باشند.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: افرادی که در سفر می‌خواهند تغذیه مناسب داشته باشند باید از جعبه افزایش مدت ماندگاری مواد غذایی استفاده کنند، افراد باید غذاهای پخته و نپخته را از هم  جدا کنند سعی کنند برای نگهداری از گوشت از یخچال نگهداری کنند.
 
وی افزود: در رابطه با غذاهای پخته اگر مسیر طولانی باشد نمی‌توانیم غذاها را به مدت طولانی نگهداری کنیم و هر چه زودتر باید مصرف شود.
 
وی در ادامه افزود: اگر افراد می‌خواهند از رستورانهای بین راهی استفاده کنند  تأکید می‌شود از رستورانهایی که تحت نظارت سازمان گردشگری و میراث فرهنگی می‌باشد استفاده کنند و سعی کنند از غذای پر مصرف رستوران مانند مرغ استفاده کنند.
 
وی تصریح کرد: افراد کمتر به سراغ غذاهایی بروند که فراور داشته باشد چون ممکن است طولانی مدت مانده و فاسد شده باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: افراد در سفر باید آب آشامیدنی بهداشتی به همراه داشته باشند و یا از آب معدنی استفاده کنند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار