علی آهومنش رییس اتحادیه موسسات غیر انتفاعی در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: باتوجه به پذیرش اندک دانشجو در موسسات غیرانتفاعی از سوی وزیر علوم مقررشد که این مشکلات برطرف شود، البته پذیرش بیش از حد دانشجو در دانشگاههای آزاد و پیام نور از جمله دلایل اصلی اندک شدن پذیرش در موسسات غیرانتفاعی است.
وی افزود: در رابطه با دانشگاه آزاد و پیگیری وزیر علوم در مورد پذیرش بیش از حد دانشجو در این دانشگاه که از سوی وزارت علوم به این دانشگاه تا اردیبهشت 94 فرصت داده شده است تا هم بحث پذیرش بیش از حد دانشجو در این دانشگاه وهم مسئله افزایش بیش از حد رشتهها را مورد بررسی قرار دهد.
آهومنش در خصوص دانشگاه پیام نور اظهار داشت: پذیرش بیش از حد دانشجو در دانشگاه پیام نور به مسئله تغییر اساسنامه این دانشگاه و پذیرش بیش از حد دانشجوی حضوری در این دانشگاه بر می گردد البته این درحالی است که این دانشگاه در اساسنامه قبلی خود مکلف بود تعداد مشخصی دانشجوی حضوری جذب کند در حالی که متاسفانه براساس تغییر اساسنامه این امر کاملا تغییر کرد و این دانشگاه اقدام به پذیرش بیش از حد دانشجو کرده است تا حدی که نسبت استاد به دانشجو براساس قوانین جهانی و بین المللی و براساس قوانین آموزش عالی 1به 30 یا 1 به 40 است و این در حالی است در دانشگاه پیام نور نسبت استاد به دانشجو 1 به 250 است.
وی در ادامه اظهار داشت: وزیر علوم بعد از بررسیهای مکرر اعلام کردند که باید اساسنامه دانشگاه پیام نور به دوره قبل برگردد، اما دانشگاه پیام نور نه تنها اساسنامه تغییر نداد بلکه این دانشگاه هم اکنون برخلاف اساسنامه خود عمل میکند.
آهومنش تصریح کرد: ما امیدواریم مسئولین دانشگاه پیام نور به قوانین عمل کنند و براساس اساسنامه اقدام به پذیرش دانشجوی حضوری کنند تا سایر موسسات و دانشگاهها نیز از لحاظ پذیرش دانشجو با مشکل مواجه نشوند.
انتهای پیام/
با تشکر ی.ج
اگر به قدمت دانشگاهها هم نگاه کنیم
اول پیام نور بوده - بعد غیر انتفاعی- بعد فنی حرفه ای ها و بعد علمی کاربردیها