فائو:

روند کاهش قيمت جهانی مواد غذايی در ماه فوريه نيز ادامه يافت

سازمان خواربار و کشاورزي وابسته به سازمان ملل متحد (فائو) اعلام کرد قيمت جهاني مواد غذايي در ماه فوريه نيز يک درصد کاهش يافت و به پايين ترين سطح در بيش از چهار و نيم سال اخير رسيد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رويترز، بر اساس گزارش فائو، قيمت غلات، گوشت و شکر کاهش يافت و قيمت روغن از ثبات برخوردار بود و قيمت لبنيات افزايش يافت. 

شاخص قيمت ها که تغييرات ماهيانه سبد کالا متشکل از غلات و دانه هاي روغني و لبنيات و شکر را تشکيل مي دهد در ماه فوريه نسبت به ماه ژانويه ۱.۸ واحد کاهش يافت و به ۱۷۹.۴ واحد رسيد.

اين شاخص از ماه آوريل سال گذشته به طور مستمر کاهش يافته و به پايين ترين حد از ماه ژوئيه 2010 تاکنون رسيده است. 

فائو در گزارش خود توليد جهاني غلات را در سال 2015 دو ميليارد و 542 ميليون تن پيش بيني کرد که هشت ميليون تن از پيش بيني ماه ژانويه بيشتر است.

 همچنين پيش بيني مي شود ذخاير غلات جهان در پايان فصل برداشت 2014-2015 به 630 ميليون و 500 هزار تن برسد که نسبت به پيش بيني قبلي (622 ميليون و 700 هزار تن) افزايش نشان مي دهد. 

انتهای پیام/

برچسب ها: فائو ، قیمت ، جهانی ، مواد غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار