مطالعات محققان چینی دانشگاه واندربیلت آمریکا نشان می دهد که مصرف منظم آجیل، احتمال مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، ساینس: مطالعه بر روی 71 هزار داوطلب آمریکایی و 134 هزار داوطلب چینی نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی آجیل، احتمال مرگ (به دلایل مختلف) و مرگ ناشی از بیماری های قلبی- عروقی را 20 درصد کاهش می دهد.


در این گزارش هر دو گروه پردرآمد و کم درآمد مورد بررسی قرار گرفته اند. دسته اول انواع آجیل و گروه دوم معمولا بادام زمینی مصرف کردند.بررسی ها نشان می دهد که نتایج در هر دو گروه یکسان است و آجیل سرعت مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.در این گزارش بر مصرف آجیل شیرین (بدون نمک) تاکید شده است.

آجیل حاوی اسید آمینه است که سلامت قلب و عروق را تضمین می کند و به دلیل داشتن کلسترول سالم از سکته مغزی، سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند. به علاوه اثر آنتی اکسیدان بودن آجیل، از تخریب سلول ها و آسیب به DNA جلوگیری می کند.

آجیل با افزایش سوخت و ساز بدن، به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک می کند و باعث افزایش قدرت باروری می شود.

آجیل بهترین میان وعده برای کودکان در مدرسه است.نتایج این تحقیقات در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.

منبع ایرنا
برچسب ها: کاهش ، مرگ ، آجیل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.