غذاهای شیرین ولع را چندین برابر می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ متخصصان تغذیه بر این باورند مصرف غذاهای شیرین ولع و اشتها را افزایش می‌دهند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: غذاهای شیرین به علت اینکه باعث تحریک ترشح انسولین می‌شود و این ترشح انسولین باعث می‌شود که قندها مجدد به داخل سلول راه پیدا می‌کند و می‌تواند باعث مجدد گرسنگی در افراد شود.
وی افزود: غذاهای شیرین باعث می‌شوند که لوزالمعده تحریک شود و این تحریکی منجر‌به ترشح هورمونی به نام انسولین می‌شود.

عملکرد انسولین این است که قند را از خون ما برداشت کند و به داخل سلول‌ها ببرد، برای سوخته شدن یا ذخیره شدن وقتی که فرد غذاهای شیرینی را مکرر استفاده می‌کنیم لوزالمعده را تحریک می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: در این مورد دائم ترشح انسولین رخ می‌دهد و این ترشح انسولین چون قند را داخل سلول قرار می‌دهد و این قند خود ؟ می‌کند که باعث تشدید گرسنگی می‌شود.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: غذا ، تغذیه ، درد ، بیماری ، درمان ، گرسنگی ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.