به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خرنگاران، از گذشته تا بهحال در مورد فواید بادام زمینی صحبتهای بسیاری کردهاند و تحقیقات هم نشان داده که مصرف 45 گرم بادام زمینی بـه عـنوان بخشی از رژیم کم کلسترول به شرط اینکه کالری دریافتی افزایش پیدا نکند، باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی میشود.
مطالعات انجام گرفتـه بیانگر این مطلب است که مصرف رژیم حاوی مقادیر بـــالای مغزها خطر مرگ قـلبی ناگهانی را کاهش میدهد. علاوه بر این، بســیاری از مطالعات بیان میکنـند که مصرف مقادیر زیاد این مواد (مواد حاوی اســیدهای چرب امگا 3) خطر حمله قلبی و انسداد سرخرگها را تا 70 درصـد کاهــــش میدهد.
بادام زمینی به دلیل دارا بودن اسید های چرب غیر اشباع خطر حمله سکته قلبی را کاهش می دهد.
انتهای پیام/