"جنگ ساختگی" اوباما علیه داعش

گلوبال ریسرچ طی یادداشتی عنوان کرد جنگ امریکا علیه داعش جنگی ساختگی است که هدف اصلی آن نابودی زیر ساخت های عراق و سوریه است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، در این گزارش که به قلم پروفسور مایکل چاساداوسکی نوشته شده است نویسنده بر این باور است که امریکا و متحدانش از ابتدا هم هرگز قصد نابودی داعش را نداشته اند زیرا اگر چنین نیتی داشتند در همان بدو ورود کاروان داعش از سوریه به عراق آنها را به راحتی می توانستند منهدم کنند.

او معتقد است هدف ائتلاف امریکایی فقط انهدام زیرساخت های عراق و سوریه است. 
 
در این گزارش آمده است: از ماه اوت سال 2014، نیروی هوایی ایالات متحده با حمایت ائتلافی از 19 کشور حملات هوایی شدیدی علیه سوریه و عراق با ادعای هدف قرار دادن داعش به راه انداخت. 
 
به گزارش پایگاه اینترنتی Defense News ، از اوت 2014 تا اواسط ژانویه سال 2015بیش از 16،000 حمله هوایی انجام شده است. شصت درصد از حملات هوایی توسط نیروی هوایی ایالات متحده با استفاده از قابلیت های جت های جنگنده و بمب افکن پیشرفته انجام شده است.

رسانه ها این حملات هوایی را به عنوان بخشی از عملیات "نرم" ضد تروریسم توصیف کرده اند تا یک جنگ تمام عیار علیه سوریه و عراق. 
 
این کمپین هوایی بزرگ که منجر به تلفات غیرنظامیان بی شماری شده است به طور معمول توسط رسانه های جریان اصلی غلط گزارش شده است. طبق گفته مکس بوت، عضو ارشد امنیت ملی در شورای روابط خارجی. "استراتژی اوباما در سوریه و عراق جواب نمی دهد ... [چون] بمباران آمریکا علیه مواضع داعش ISIS به طور چشمگیری ملایم شده است ".  
 
آمریکایی ها مجبور کرده اند که باور کنند داعش به منزله یک نیروی توانمندی است که با ارتش ایالات متحده مقابله می کند و تمدن غرب را تهدید می کند. فحوای اصلی گزارش رسانه ها این است که نیروی هوایی ایالات متحده شکست خورده است و اوباما باید برای مقابله با این "دشمن خارجی" امریکا " خود را به طور موثر مهیا کند و تمام توان خود را به کار بگیرد.". 
 
طبق گفته مکس بوت، جواب این مسئله تشدید نظامی است: " آنچه مورد نیازرئيس جمهور است اعزام هواپیما های بیشتر، مشاوران نظامی و نیروهای عملیات ویژه بیشتر است، و در عین حال کم کردن محدودیت هایی که بر سر راه عملیات ها وجود دارد."  
 
چه نوع هواپیماهایی در عملیات هوایی شرکت دارند؟ مبارزه با فالکون جنگنده F-16 ، (بالا سمت راست)، F-15E ایگل (عقاب ) (تصویر زیر)، A-10 وارتاگ (گراز)، جنگنده تاکتیکی F-22رپتور شرکت لاکهید مارتین. 

  • سئوال خوانندگان 
چرا نیروی هوایی ایالات متحده قادر نبوده است داعش را که در ابتدا تا حد زیادی به سلاح های متعارف کوچک و البته وانت تویوتا مجهز بود ، از بین ببرد.؟  
 
از همان اول، این کمپین هوایی علیه داعش ISIS نبوده است. شواهد موید آن است که داعش هدف نیست. کاملا برعکس . 
 
هدف حملات هوایی از بین بردن زیرساخت های اقتصادی عراق و سوریه است.  
 
ما از خوانندگان می خواهیم به تصویر زیر، که کاروان وانت داعش را در حال ورود به عراق و عبور از 200 کیلومتربیابانی که دو کشور سوریه و عراق را ازهم جدا می کند،نشان می دهد به دقت نگاه کنند.   
 
این کاروان در ژوئن 2014 وارد عراق شد. 
 
از نقطه نظر نظامی برای از بین بردن یک کاروان داعش که فاقد قابلیت موثر ضد هوایی است چه چیزی مورد نیاز است؟ 
 
بدون درک درستی از مسائل نظامی، حس مشترک غالب است. 
 
اگر آنها می خواستند نیروهای داعش را از بین ببرند ، وقتی کاروان آنها در ماه ژوئن از بیابان سوریه به سوی عراق عبور می کردند می توانستند کاروان وانت آنها را بمباران کنند.  
پاسخ بسیار روشن است، اما هنوز یک رسانه جریان اصلی هم آن را تصدیق نکرده است. 
 
کویر سوریه-عربستان قلمرو بازی است (نقشه سمت راست را ببینید). با هواپیماهای جت جنگنده ه (F15، F22 رپتور، F16) انهدام داعش - ازنظر نظامی - "مثل آب خوردن است"، یک جراحی سریع و مدبرانه، که کاروان داعش را در چند ساعت نابود می کرد. 
 
در عوض آنچه که ما شاهد آنیم شش ماه حمله هوایی بی امان و بمب بمباران است، و دشمن تروریستی که ظاهرا هنوز هم دست نخورده است. 
 
در مقایسه، بمباران یوگسلاوی توسط ناتو در سال 1999 حدود سه ماه (24 مارس - 10 ژوئن، 1999) به طول انجامید. 
 
و ما ودار می شویم باور کنیم که ئتلاف نظامی قدرتمند  19 کشور جهان به رهبری ایالات متحده نمی توانند داعش را شکست دهند. 
 
هدف عملیات هوایی برای انهدام داعش نبوده است. 
 
ماموریت مبارزه با تروریسم قصه است. امریکا نفر اول " فهرست دولت های حامی تروریسم" است. 
 
داعش نه تنها از سوی ایالات متحده و متحدان آن محافظت می شود، بلکه توسط توسط ایالات متحده -ناتو، وبا حمایت متحدان خلیج فارسی اسرائیل و واشنگتن آموزش دیده و تامین مالی می‌شود.


انتهای پیام./.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار