محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: عوامل غذایی مهمترین عوامل در بروز کمخونی هستند و در واقع بهترین راه برای پیشگیری از آن عارضه، اصلاح عادات غذایی است.
وی با بیان اینکه کمخونی ناشی از فقر آهن شایعترین نوع کمخونی دارند، تاکید کرد: بر اساس شواهد موجود عوامل ژنتیکی و ارثی و در واقع وجود سابقه بیماری خون در یکی از خویشاوندان درجه یک، احتمال بروز کمخونی راتا حدود 30 درصد افزایش میدهد.
وی یادآور شد: یکی از امراض خونی ارثی کم خونی گلبولهای داسی شکل است که در آن به جای تولید گلبولهای قرمز خون طبیعی که به راحتی درون رگ ها حرکت میکنند،گلبولهای داسی شکل که حرکت سخت و خمیدهای دارند،ایجاد شده و مشکل ساز میشوند.
انتهای پیام/