خوشبختانه بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات ما رنگی هستند که این موضوع باعث شده که بسیاری از بیماری‌های افراد پیشگیری شود.

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: خوشبختانه تعداد قابل توجهی از میوه‌ها و سبزی‌ها به علت آنتی اکسیدان قوی، رنگین هستند و از بسیاری از بیماری‌هایی مثل قلبی، عروقی، انواع سرطان‌ها پیشگیری و درمان می‌کند.

وی ادامه داد: بنابرین اگر در تغذیه خود تقسیم بندی از سالاد‌ها و انواع مواد غذایی رنگی مثل فلفل دلمه‌های به رنگ قرمز، سبز، نارنجی و سبز تیره را استفاده کنند، بدن ما از نظر تامین آنتی اکسیدان مجهز می‌شود و در نتیجه باعث پیشگیری از بیماری‌های نام برده خواهد شد.

صفوی بیان کرد: رنگ‌های زرد و نارنجی به دلیل ویتامین‌A می‌تواند از بیماری‌های ضد عفونت پیشگیری کند و یا سایر رنگ‌ها به دلیل ویتامین C خیلی غنی می‌تواند از بیماری‌های بیان شده پیشگیری کنند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد باید سالادهای رنگی استفاده کنند ولی نه رنگ مصنوعی بلکه رنگ‌های طبیعی که دارای ویتامینC و توانایی جذب آهن، جلوگیری از کم خونی فقر آهن را انجام می‌دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار