رضا راستمنش، دکتری تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در مورد تغذیه مادر باردار قبل از زایمان گفت: باردار حداقل 3 لیوان شیر یا جانشین آن استفاده کند. به عبارتی هر یک لیوان شیر معادل یک سوم لیوان ماست و 30 گرم پنیر است. البته بعضی از خانمهای باردار به هر دلیلی نمیتوانند لبنیات استفاده کنند این افراد میتوانند کلسیم مورد نیاز خود را از سبزیجات غنی از کلسیم مثل کلم بروکلی تامین کنند.
وی افزود: خانمهای باردار حداقل 2 واحد مرکبات و 2 واحد میوه درختی مثل سیب، گلابی، کیوی، پرتقال و ... استفاده کند. البته اگر از خانواده سیب و گلابی باشد بهتر است ولی الزامی ندارد حتما باید این 2 گروه میوهی درختی که حساسیت به آن ندارند یا مشکل گوارشی استفاده کنند.
راستمنش، بیان کرد: خانمهای باردار باید زیر نظر متخصص تغذیه در حدی غذا میل کنند که به صورت طبیعی وزنشان اضافه شود. البته وزن طبیعی در 9 ماهگی بارداری معمولا گفته شده 10-15 کیلو است.
انتهای پیام/