اسیدهای چرب‌ ضروری‌ تاثیرات‌ بسیار مفیدی بر روی‌ سیستم مغزی‌ و عصبی گذاشته و مصرف مواد غذایی حاوی آن موجب می‌شود که فرد کمتر عصبانی شود.

 صدر اله‌ کمالوند متخصص‌ تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: اسیدهای‌ چرب ضروری‌ به دلیل خواص مفیدی که برای بدن داشته و از جمله‌ می‌توانند پاسخ بدن به عوامل‌ خارجی‌ را تسهیل کنند، باید بیشتر در رژیم غذایی گنجانده شوند.

وی با بیان اینکه تاثیر اسید‌های چرب ضروری‌ بر روی سیستم‌ عصبی بسیار قابل ملاحظه‌ است، تاکید کرد: اسیدهای چرب‌ ضروری تاثیرات بسیار مفیدی‌ بر روی سیستم‌ عصبی و مغزی‌ گذاشته و مصرف مواد غذایی حاوی آن موجب‌ می‌شود که فرد کمتر عصبانی شود.

 کمالوند گفت: از بین اسیدهای‌ چرب ضروری، امگا3 اثرات بیشتری بر روی مغز و اعصاب‌ می‌گذارد‌ و ماهی‌ها، گردو و سویا‌ مقادیر بالایی از این ماده را دارند.

وی یاد آور شد: البته امگا 6 نیز می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر روی سیستم عصبی و مغزی‌ بر جای گذارد و روغن آفتاب گردان و سویا حاوی مقادیر خوبی از آن هستند.

کمالوند خاطر نشان کرد: مصرف اسیدهای چرب ضروری علاوه بر کاهش احساس عصبانیت، تاثیر بسیار خوبی نیز در کاهش احتمال پرخاشگری و پیش فعالی دارند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار