به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، در این جشنواره 38 دانش آموز رشته های مدیرت هتلداری از 8 مدرسه غیر دولتی رشت توانمندی خود را درهنر آشپزی به نمایش گذاشتند و با هم رقابت کردند.
مسئول برگزاری این جشنواره اشتغالزایی و کار آفرینی برای نسل جوان و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم را از اهداف برگزاری این جشنواره، اعلام کرد و گفت : به دلیل تنوع غذایی که در استان گیلان وجود دارد برگزاری چنین جشنواره هایی میتواند زمینه مناسبی را برای معرفی غذاهای محلی و اشتغال فراهم کند.
طیبه میر واسع افزود : جشنواره هنری آشپزی غذا و قنادی با مشارکت مدارس ناحیه 1 و 2 رشت و بخش خشکبیجار بر گزار شد.
انتهای پیام/ز